Biraz da gülelim

• Konbuyu başlatan tellisaz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görünümler : 1K

tellisaz

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900,bağlama
(bu fıkrayı geçmiş yıllarda yine burda okumuştum o zaman paylaşan kardeşime tekrar teşekürler)

kayserili iş adamı artık yaşlanıyorum,şu fabrikadaki ve diğer faliyetlerimle ilgili iş ve işleyişleri bizim oğlana iyice tarif edeyim de yavaş yavaş işlere sahip çıksın diye düşünmüş delikanlı oğlunu almış pastırma sucuk fabrikasını dolaştırmaya başlamış bir yandan da şu şöyledir bu böyledir tarif ediyor.. ama oğlanın şeyinde değil fırlamanın teki.. adamcağız bir ara ''bak oğlum mesela şöyle düşün sağlam bir öküz şu makinalardan girer şu en son makinadan sucuk olarak çıkar''oğlan dalgada -Peki baba bu taraftan sucuğu soksak öbür taraftan öküz olarak çıkar mı? adam hayal kırıklığı ile -yok oğlum fabrikamızda öyle bir teknoloji yok ama o donanım senin ananda var....:D:D:D

Cevap: Biraz da gülelim

kadının biri yatak odası takımı alır fakat her tren geçtiğinde dolabın içindeki raf düşer kadın mobilyayı takanları arar derki ya tren geçti raf düştü der gelir takarlar dükkana gider gitmez kadın tekrar arar der tekrar düştü adamlar yine gider takar tam dükkana gidecekken kadın tekrar arar raf düştü adamlar patrondan fırça yer gidin adam gibi yapın işinizi diye firmamız lekelenecek hesabı adamlar tekrar gider abla der nasıl düşüyor
kadın: vallahi her tren geçişinde düşüyor der
adamda dolaba girer hani tren geçsinde nerde sorun yaratıyor yapalım ansızın dolabın kapağını pala bıyıklı iri yarı suratı façalı elinde tesbih bi kabadayı açar adama sorar
kabadayı: ne yapıyon lan burda karımın dolabında
mobilyacı: valllahi abi şimdi sana tren bekliyorum dicem inanmayacaksın :)

teşekkürler :)

roland e500 sağ alt tarafta teşekkür buttonu var ona tıklasan daha makul :) teşekkür etme sayın 0