Bir türkü dinleyelim

tellisaz

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900,bağlama
Öğrencilerimden biriyle okulda ufak bir türkü dinletisinden.Buyurun
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=c4vvE5vOu8k]GESİ BAĞLARI Türkü - YouTube[/ame]

Cevap: Bir türkü dinleyelim

bizim paylaşım araya gitmiş...

Hocam (hocam hitabını eğitimci kimliğinize ithafen kullanıyorum) paylaşım için teşekkürler.

Bizim böyle aydınlık, Cumhuriyetimizin felsefesini yansıtacak yüzlere, seslere çok ihtiyacımız var. Bu paylaşımınıza dair sitemkar mesajınızı okudum ve çok haklısınız şahsen benim gözümden kaçmış. Diğer arkadaşlarımında aynı durumda olduğuna eminim... Sorun aslında hepimizin müzdarip olduğu dert...

Eğer polemik yaratacak bir paylaşım yapsaydınız emin olun bu konu mesaja boğulurdu. Aramızda (maalesef sayısı azda olsa) müzisyenlikle alakası olmayan insanlar mevcut. Müzisyen olsa cevabı olan konuyu araştırma zahmetine girecek, cevabını bulacak, gereksiz bir konu açmayarak forumu meşgul etmeyecek, bu paylaşımınızda gerekli ilgiyi görecekti.

Allah bu forumu içinde müzik aşkı olmayan insanlardan korusun...

kardeşimizin agzına saglık seninde hocam ellerine saglık

Moderatör tarafında düzenlendi:

inanın bende ilk kez gördüm elinize sağlık kardeşimin ağzına sağlık

bu turkunun cok dınleyenı var.saz cok guzel eşlkık etmış.

Hocam ben siteye hemen her gün girerim...ama ilk defa videonuzu gördüm ..gençlerin arasında pop ve yabancı muziğin cok yaygın oldugu bir zamanda ..halk muziğimizi sevdirip seslendirtmeniz her türlü takdire değer.. güzel bir çalışma olmuş...

Kardeşimizin ağzına, sizin de elinize sağlık çok güzeldi.

bende yeni gördüm. kardeşimiz pırlanta gibi. ses yorum çok iyi ve zamanla dahada iyi olur.. paylaşım için teşekkürler..

Elinize ağzınıza sağlık, çalışmalarınızda başarılar dilerim...