Bir Süre Aranızda Olamayacağım : (

Cevap: Bir Süre Aranızda Olamayacağım : (

geçmiş olsun orhanım ...allah acil şifalar versin inşallah..seninde allah yar ve yardımcın olsun .

Allah şifa eylesin inşallah en kısa zamanda düzelir.

orhan abi,,,inşallah sağlığına kavusur,,,geçmiş olsun allah acil şifa versin inşallah

Geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur

büyük geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.dualarımız sizinle..saygılar cansinan_24

hepinize sonsuz teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

bilgilendirdiğin için teşekkürler orhan kardeşim... tekrar geçmiş olsun ...allah beterinden saklasın kardeşim çok derin bilgiler elde etmişsin bu bilgiler aklımızda bulunsun lazım olabilir çünki...oğlunuda kucak dolusu öpüyorum kardeşim ... kalın sağlıcakla inşallah.

allahım inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda acil şifalar verir.oğlunuz gibi birçok duaya ihtiyacı olan var.allahım inşallah hepsine ayrı ayrı şifalar versin.en kısa zamanda aramıda görmemiz dileğiyle.

piyanist53 dostum acil şifalar diliyorum çok ama çok geçmiş olsun aynı hastalık bendede var banimkide minör ama hayatıma hiç bir etkisi yok hatta enerji fazlalığım bile var sakın korkma dengeli beslensin yeterli ben 30 yaşındayım hala dağ tepe koştururum yaptığım tüm programlarda full aktifimdir ve askerde inanmıcan ama komando olarak dağ tepe dolaşıp herkesten önde gidiyordum nese tekrardan geçmiş olsun bol şifalar diliyorum beterin beteri vardır sakın kendinizi çok üzmeyin inanın bana....saygılarımla

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım ALLAH acil şifalar nasip eylesin.