bir slowdan benden gelsin.uzman1972

Cevap: bir slowdan benden gelsin.uzman1972

Yaşar Sezai haaa . Alemsin abicim.

ben direkt mp3 olarak kaydediyorum demoları sevgili kardeşim.midi mp3 converter iyi sonuç vermez.sen orgunu pc ye bağla.orgun left çıkışından ,pc nin mic girişine bağlantı yap.bir tane kayıt proğramı ile demolarını kaydet,bizde seve seve dinleriz :)

teşekkür ederim abi, akşam eve gittiğimde kurcalayım bakim becerebilecekmiyim..!

abi eline ağzına sağlık ben beğendim ama beğenmeyenler memnun olmayanlar var maalesef.. aşağıdaki linkte gerekli açıklama mevcut. habri hazırlayan arkadaş!! bazıkelimeleri tam yazamamış ama konu genel itibariyle alaşılıyor sanırım :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

yok yasar seni tr den cikarmam lazim vize isini hizlandirak ilker bu reno yasari canindan bikdirmis ahlatmis heheeh aslinda degisik tarz olmus heheeh

abi eline ağzına sağlık ben beğendim ama beğenmeyenler memnun olmayanlar var maalesef.. aşağıdaki linkte gerekli açıklama mevcut. habri hazırlayan arkadaş!! bazıkelimeleri tam yazamamış ama konu genel itibariyle alaşılıyor sanırım :)

ancak bu kadar olur vuralcım,sanki benimm kalbimi okumuşsun ya :),ben bu son demoyu yayınlarken aklınızda tebesssüm kalsın diye verdim..belki inanmıcaksın ama ben sanal alemi bırakıyorum,ama müzüğü asla bırakmam...siteyi sizleri yine takip edicem fırsat buldukça..:)

yok yasar seni tr den cikarmam lazim vize isini hizlandirak ilker bu reno yasari canindan bikdirmis ahlatmis heheeh aslinda degisik tarz olmus heheeh

valla burhan abi,artık bensizsiniz..:) güzel güzel demolar yap,renoyuda unutma...

hayirdir
biyeremi gidiyorsun yasar sanki ayrilik gibi atmisin msj

yaşarabi sensiz olmaz buralar. sen bu sitenin gülen yüzüsün abimizsin. boşver sen onu bunu herkez işine baksın seni göndermiyoruz biyere gidemezsin :)

yaşarca slow böyle bişey iştee..:) daha önce fes 'tede izlemiştim ..:) :)

alemsiniz abiler yawww :D:D:D:D

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri