bir slowdan benden gelsin.uzman1972

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
burhan abi hep sen yaptın bakk hehehhehee benide slowa özendirdin.bakalım hayatınızda böyle solw dinledinizmi,şarkının sözleride süper hahahahahh
Zippyshare.com - yasar sezai.MP3

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: bir slowdan benden gelsin.uzman1972

ellerine sağlık güzel bir çalışma uzman.aaaay aaaah bölümleride çok hoş.:D:D

Dagildim abi "Heryerim Agriyooo Offff " :D
HElal olsun

eeee yaşardan da ancak böyle slow beklenir zaten heheheheheh

slow deyince atladım hemen bakalım Yaşar abiden yine ne çıkacak diye:)olsa olsa böyle olurdu zaten:)çok yaşa sen Yaşar abi

slow deyince atladım hemen bakalım Yaşar abiden yine ne çıkacak diye:)olsa olsa böyle olurdu zaten:)çok yaşa sen Yaşar abi

heheheehhehehh,ne yapam serkanım ben orgun başında çok eğlenleceli şeyler yaparım:)
yarın sentez çalışmam var onu yayınlıcam,soul cool tarzı.

merhaba abi birşey sorucam, klavyede kaydettiğin midileri mp3'e çevirmek için hangi programı kullanıyorsun? bende birşeyler paylaşmak istiyorum ama video çekim düşük kalite oluyor ve başka sitelere yükleyip linkini vermek icap ediyor sitenin kendi video yükleme özelliği olsa en azından sadece forumdaki arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.
üniversite zamanları yaptığımız amatör besteleri videoya çekip facede paylaşırdık son gelişmelerden haberim yok :)
saygılar...

merhaba abi birşey sorucam, klavyede kaydettiğin midileri mp3'e çevirmek için hangi programı kullanıyorsun? bende birşeyler paylaşmak istiyorum ama video çekim düşük kalite oluyor ve başka sitelere yükleyip linkini vermek icap ediyor sitenin kendi video yükleme özelliği olsa en azından sadece forumdaki arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.
üniversite zamanları yaptığımız amatör besteleri videoya çekip facede paylaşırdık son gelişmelerden haberim yok :)
saygılar...

ben direkt mp3 olarak kaydediyorum demoları sevgili kardeşim.midi mp3 converter iyi sonuç vermez.sen orgunu pc ye bağla.orgun left çıkışından ,pc nin mic girişine bağlantı yap.bir tane kayıt proğramı ile demolarını kaydet,bizde seve seve dinleriz :)

Halay türünüz daha başarılı. Elinize sağlık.....

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri