bir ilk ARAPÇA halay

Cevap: bir ilk ARAPÇA halay

Gulemedim abi ne yazik ki ... :)

çok eğlenceli olmuş.gerçektende güldürdün beni.ellerine sağlık uzman1972.

Ritim ve ses mükemmel elekro harika lesli hemde ))

dedim birazda makara yapalım,valla ben kendimi dinlemeyi sevmem,ama bunu kaçkeredir dinliyom ve gülüyom:)

uzman sana komik gelebilir ama ben birçok düğünde bu tip halaylara denk geliyorum istanbulda onların oyunuda bu ama ben sıkılıyorum bu tip düğünlerden düğün el ele tutuşup halayla başlıyor halayla şemamme bableka ama hepsi halay sonuçta el ele tutuşuyorlar :D yani halayla başlıyo halayla bitiyor

paylaşım için teşekkürler

uzman sana komik gelebilir ama ben birçok düğünde bu tip halaylara denk geliyorum istanbulda onların oyunuda bu ama ben sıkılıyorum bu tip düğünlerden düğün el ele tutuşup halayla başlıyor halayla şemamme bableka ama hepsi halay sonuçta el ele tutuşuyorlar :D yani halayla başlıyo halayla bitiyor

paylaşım için teşekkürler

bana komik gelen benim salladığım sözler,yoksa ben kendim halaycıyım,ben sıkılmam asla halaydan,nasılki roman kardeşlerim ve trakyalılar 9-8 den sıkılmazlar bende öyleyim.şuda var bizde devamlı halay olmaz,misketler çiftelerde ve romanlarda olur..yani devamlı halay olursa oda sıkır belli bir süre sonra oktay

Sen arap piyasasına el atman lazım dostum

yaşar abi iyi sallamışsın valla :D:D
eğlencelik olmuş ellerine sağlık

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri