Bir GS’li, bir FENERLİ ve BJK’li

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferdesu

Altın
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa800 keman piyano
Bir GS’li, bir FENERLİ ve BJK’li
Arabistanda yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanırlar.... Mahkemeye çıkarılırlar... karar İDAM...
itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir.
Ama o gün bayrama denk geldiği için Prens Hazretleri cezayı kaldırıp hepsine 20 kırbaç ceza verir.
Bizimkileri sempatik bulduğu içinde bi kıyak daha yapıp herkese cezasını hafifletmek için bir istek hakkı tanır...
BJK’li: "Sırtıma bir yastık bağlayın" der.
10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez.
Uyanık FENERLİ bunu görünce "Sırtıma iki yastık bağlayın " der.
Ama iki yastık bile 10 kırbaca dayanamaz.
Sıra GALATASARAYlıya gelince Prens Hazretleri:
"Bak GALATASARAYLI sana acıdım.
Süper Ligi kaçırdınız 100’üncü senenizde başarısız oldunuz,hekemlerden çektiniz.
Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum"
Peki der GALATASARAYLI:"O zaman bana 40 kırbaç vurulsun".
Herkes şaşkına döner.
Prens Hazretleri:"peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar...
GALATASARAYLI pis pis sırıtarak
" FENERBAHÇELİYİ sırtıma bağlayın" der... :D:D

Cevap: Bir GS’li, bir FENERLİ ve BJK’li

hahahaha:))) ama hangi takımlısınız anlamadım.paylaşım için teşekkürler gece gece güldüm.

evet fenerliyi sırtına bağlayın....ıhıhıhıhıhıhı :D

100.yılda başarısız olduk ama 100 yıl kimsenin alamadığı kupaları aldık :) güzel fıkra teşekkürler.

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.hangi takımlısınız demiş masum83 arkadaşım.ben sırta bağlanan oluyorum biraz.:D:D:D

vay vay vay kiyak hikaye guzrlmis

evet banada komik geldi ali07 .:D

çok komik bir fıkra.gs nin fb fobisini güzel izah ediyo.çünkü fenerin her zaman en kolay yendiği takım olmak hakkaten zor.ancak böyle fıkralarla avunuyorlar he he......saygılar......

eskiden yendiğimiz zaman eğlenceli oluyordu.artık gs yi yenmek sıradan bi olay oldu,biz yenmekten bıktık,gs yenilmekten bıkmadı.allahtan şu uefa kupası var ellerinde her sene-i devriyesinde mevlut okutup ne güzel günlerdi o günler deyip ağlaşıyorlar......

eskiden yendiğimiz zaman eğlenceli oluyordu.artık gs yi yenmek sıradan bi olay oldu,biz yenmekten bıktık,gs yenilmekten bıkmadı.allahtan şu uefa kupası var ellerinde her sene-i devriyesinde mevlut okutup ne güzel günlerdi o günler deyip ağlaşıyorlar......

olsun abicim onu yapamayanlarda var hem sadece uefa değil gidin galatasaray müzesine bi bakın süper kupasından tut türkiye kupalarına kadar dünya kadar kupa var özellikle türkiye kupalarına dikkat li bakın saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri