bilseydim arabesk

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: bilseydim arabesk

hocam eline sağlık ritime bayıldım özellikle, yasin aydın yorumuyla birlikte bu şarkısın en güzel hali diyebilirim.

ali kardeşim,yine yapacağını yapmışsın.gerçekten süper bir çalışma olmuş.tam benim tarzım olmuş.eline,yüreğine ve paylaşımcı gönlüne sağlık.rabbim her konuda yolunu açık etsin.bu arada sağlık durumun nasıl umarım iyisindir.suçlular cezalarını buldularmı.yalnış hatırlamıyorsam avukata vermişdin.

ali kardeşim,yine yapacağını yapmışsın.gerçekten süper bir çalışma olmuş.tam benim tarzım olmuş.eline,yüreğine ve paylaşımcı gönlüne sağlık.rabbim her konuda yolunu açık etsin.bu arada sağlık durumun nasıl umarım iyisindir.suçlular cezalarını buldularmı.yalnış hatırlamıyorsam avukata vermişdin.
mahkeme ayın 25ine ertelendi 2kişiden şikayetimi geri alıcam yakın köylüm çıktı belediye başkanları araya gırdı tazmınat ö dediler diğer suçlu yatacak sonuç ne olursa olsun kamu davası acılıyor otamatik olarak yatacaklar allahından bulsunlar

dua etsinler ki senin gibi insaflı bir kardeşimize denk geldiler.dediğin gibi kardeşim allahından bulsunlar.rabbim kimseye böyle bir olay yaşatmasın.tekrar geçmiş olsun.allaha emanet ol kardeşim.

altyapıların devamı gelicek

yorumlarınız değerlidir

çok güzel çalışma... girişteki klarnetin ismi nedir ?

bilmiyorum klarnetin ismini bana ait değil hocam

Guzel bir calisma Ali kardesim, ritim hangi setten ya da sen kendin mi yazdin?

Bu alana bir cevap yazın...