Bilgisayar-Klavye bağlantı sorunu...!!!

chemistryer_35

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
YAMAHA PSR A-300 TR
merhaba... acil yardımm...!!!
PC ile Klavye arasında bağlantı kurmaya çalışıyorum ama olmuyor... USB MİDİ üzerindeki İN'i Klavyede OUT yazan kısıma, OUT'u da klavyedeki İN kısmına taktım. Klavyeden de PC1 modunu seçtim ve MUSİCSOFT DOWNLOADER programını çalıştırdım. USB-MİDİ üzerindeki sarı renkte lamba yanıyor. programı açtım CONNECTION CHECK butonuna basıp kontrol ettiğimde hata veriyor... yani bağlantı kuramıyorum... bu sorunu nasıl halledebilirim.?? YAMAHA PSR-A300 TR var elimde... yardımcı olursanız sevinirim...:mad:

Cevap: Bilgisayar-Klavye bağlantı sorunu...!!!

Sevgili Taha kardeşim cevabını vermiş. kolay gelsin.

teşekkür ederim ancak sanırım sitede bir sorun var açılmıyor sayfa... msj yazmadan önce de çok denedim bu siteye girmeyi fakat sorun çıkıyor... sanırım site kapanmış :(

teşekkür ederim ancak sanırım sitede bir sorun var açılmıyor sayfa... msj yazmadan önce de çok denedim bu siteye girmeyi fakat sorun çıkıyor... sanırım site kapanmış :(

Sitede sorun veya kapanma yok ancak sitenin yayınlandığı serverden kaynaklanıyor. arada bir olup bazen aynı durum burası içinde geçerlidir. ilerleyen zamanlarda tekrar deneyiniz.