Bi Türkü Arıyorum Yardım edin??

• Konbuyu başlatan caxaza
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

caxaza

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
öncelikle merhabalar uzun süredir bi türküyü bulamıyorum lütfen yardım edin...Türkünün ben özelliklerini söylemeye çalışacağım.4/4 lük,sözsüz (enstrumental),önce saz sesi ve sonra kaval sesi var,büyük ihtimal klavye ile çalınmış.Elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım ne olur yardım edin ben bu türküyü bi restoranda dinledim ve çok hoşuma gitti lütfen yardım edin.Konuyu doğru yere açmadıysam özür dilerim...

Cevap: Bi Türkü Arıyorum Yardım edin??

Bu kadar ip ucuna uyan yüzlerce türkü olabilir.daha ayrıntı vermeniz gerekir.bu haliyle behzat ç bile bulamaz.Mesela Ağrı dağı efsanesi bazı versiyonlarında kaval girişi ardından saz dır bi dinleyin bakalım

o zaman ben size orgla çalıp göndermeye çalışırım.bu arada büyük ihtimal bir türkiye veya çanakkale şehitleri belgeselin müziği olabilir tgrt veya trt...neyse gönderirsem inşallah buluruz.

Zülfü Livaneli parçası olmasın? örneğin dediğiniz şekilde sözsüz Enstrumantal Şarkısı Güneş Topla Benim İçin parçasını dinlemenizde yarar görüyorum Saygılarımla,

Moderatör tarafında düzenlendi:

bir salonda dinlediğinizden bahsetmişsiniz belki o salondaki müzisyen kısa bir özellik yapıp belki bu şekide giriş yapmıştır bunun gibi başlayan çok müzik var elimde 5000 adet alt yapı müzik var bunları çoğunu kontrol ediverdim sizin için ama yok şarkının melodisini biraz hatırlasaydınız keşke

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri