benden çifttelli dinleyin uzman1972

Cevap: benden çifttelli dinleyin uzman1972

güzel olmuş paylaşım için teşekkürler..

Maşallah coşmuş ve coşturmuşsun abi. Ellerine emeklerine sağlık. Şu Pa3x deki klarnet dehşet. Sende öyle bir çalmışsın ki gerçek klarnetten ayırt etmek çok zor.

alicim sağolsın..sen beni ve 3xi canlı gören kişisin..herhalde burda en iyi sen bilirsin bu durumu:)

Damardan parçaları çalışarak sahnelere hazırlanıyorsun galiba. Çiftetelliyi karambol çalmamışsın. Tane tane.....

Damardan parçaları çalışarak sahnelere hazırlanıyorsun galiba. Çiftetelliyi karambol çalmamışsın. Tane tane.....

abi aslında halk müzüğü dışında tek ciddi çaldığım buydu herhalde..ben genelde parçayla biraz af edersiniz dalga geçmeyi seviyom:)..sahneler zaten var abi benim hayatımda sana söyelmişimdir sohbetlerde abi,türkü barda zaten keyif aldığım ortam oldumu çalıyoz arkadaş grubu ile..ama bu işi yapanlara allah sabır versin..kolay değil çünkü kendini bilmez seyirciler yüzünden..

parmakların dert görmesin inşallah. çok hoş bir çalışmaydı yaşar .inanki klarnet aldı götürdü beni.

teşekkürler yaşar abim ellerine sağlık,
bu arada yaşar abi siz ve diğer abiler sayesinde trakya müzikte demo ziyafeti var,hangi demoyu dinleyeceğimizi şaşırıyoruz,bizleri demosuz bırakmıyorsunuz,hepinizin demolarında ayrı bi tat var,

benimde teşekkür butonumun sayısı doldu borcum olsun,aslında size ne kadar teşekkür etsek azdır,admine söyleyelim siteye birde takdir butonu eklesin, :) saygılar abi

teşekkürler yaşar abim ellerine sağlık,
bu arada yaşar abi siz ve diğer abiler sayesinde trakya müzikte demo ziyafeti var,hangi demoyu dinleyeceğimizi şaşırıyoruz,bizleri demosuz bırakmıyorsunuz,hepinizin demolarında ayrı bi tat var,

benimde teşekkür butonumun sayısı doldu borcum olsun,aslında size ne kadar teşekkür etsek azdır,admine söyleyelim siteye birde takdir butonu eklesin, :) saygılar abi

sağolsın zafercim,teşekkür ederim.beni buraya geri getiren sensin:)