benden çifttelli dinleyin uzman1972

Cevap: benden çifttelli dinleyin uzman1972

eline saglık güzel olmuş kardeşim kolay gelsin

Tek kelimeyle muhteşem olmuş Yaşarcığım. Eline, yüreğine sağlık. Bunu indirebileceğimiz şekilde yüklesene. İndirme linki bulamadım. Paylaşım için teşekkürler.

abi klarnet çok gerçek olmuş.. tam gırnata olmuj bea :) ellerin dert görmesin.. teşekkürler paylaşım için...

Tek kelimeyle muhteşem olmuş Yaşarcığım. Eline, yüreğine sağlık. Bunu indirebileceğimiz şekilde yüklesene. İndirme linki bulamadım. Paylaşım için teşekkürler.

abim sağolsın.ilk sayfaya yükledim abi yeni linki

abi klarnet çok gerçek olmuş.. tam gırnata olmuj bea :) ellerin dert görmesin.. teşekkürler paylaşım için...

sağolsın vuralcım.aslında bu tarz mizükleri çoktandır yapmıyorum..kendimi sadece halk mzüğüne verdim desem yeridir..ama senin kalfa parçasını allah şahit en az 4 kere üst üste dinledim,süper bir perfonmas yapmısşınn
not: teşşekür butonum bi geliyo bi kayboluyo.anlamadım gitti

sağolsın vuralcım.aslında bu tarz mizükleri çoktandır yapmıyorum..kendimi sadece halk mzüğüne verdim desem yeridir..ama senin kalfa parçasını allah şahit en az 4 kere üst üste dinledim,süper bir perfonmas yapmısşınn
not: teşşekür butonum bi geliyo bi kayboluyo.anlamadım gitti

artık zamanı gelio abi oyun havası çalmak istio alet bile :) teşekkür bendede gidip gilio nedendir acaba biz fazla kullanıoruz sanırım :) butonun pili bitti:D

davullu klarnetli kral bir çiftetelli olmuş beaaaa ))

Maşallah coşmuş ve coşturmuşsun abi. Ellerine emeklerine sağlık. Şu Pa3x deki klarnet dehşet. Sende öyle bir çalmışsın ki gerçek klarnetten ayırt etmek çok zor.