Bende Roland Bk-5 Çi Oldum :)

RaPoRSuZ

Co Admin
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa3X
Az Once Tutku Muzik Musatafa Abimden Sipariş Ettim İnşallah Pişman Olmam Gw8 Gibi :) Desteğinizi Bekliyorum Düzenlenmiş Performanslarınızı Kolay Gelsn

Cevap: Bende Roland Bk-5 Çi Oldum :)

öncelikle hayırlı ugurlu olsun.bk5 in gw8 ile alakası bile yok(üzerindeki sample sesler. dkitve ritmler açısından)ilk etapta kullanım zorlugu hariç bir şikayetin olacagını sanmıyorum .15-20 gündür kullanıyorum.performans listesini ve ritm listesini kafana göre sıraladıktan sonra zevkle kullanacagından eminim.benim için artı özellikleri usb yi kendi hafızası gibi görerek sınırsız ritm ve şarkı kaydı.birde audio record olayı.

güle güle kullanasın gökhan yeni aletini:) hayırlı olsun

Allah hayırlı uğurlu etsin Gökhanım güle güle iyi günlerde kullan

hayirli olsun gule gule kullanirsin insallah....

hayırlı olsun .sağlıklı günlerde kullan.üstad bk-5 in hangi özelliği tabiki sana göre hangi özelliği veya özellikleri cihazı almanda etkili oldu.

anlamadığım gw8 bu kadar kötü bir alet mi.. bk5 çok parlak da onun yanında mı çok sönük kalıyor.. gw8 alma niyetine girdim de..

hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanmanız dileği ile...

ben aslında yedekte 2 klavye olarak aldım tabiki sahnede kullanacam mutlaka amaonce çozmem lazım :)

kenanka

gw8 alma bence bk5 al daha iyi edersin

anlamadığım gw8 bu kadar kötü bir alet mi.. bk5 çok parlak da onun yanında mı çok sönük kalıyor.. gw8 alma niyetine girdim de..

gw-8 kötü değil aslında; ama Türk müziğine çok uygun değil.