Bende meraktan a2000 aldım bakalım nasılmış

Cevap: Bende meraktan a2000 aldım bakalım nasılmış

sitedeki paylaşılan demolardan sonra bu alete ileride yapılacak güzel çalışmaları düşünerekten bende az önce do-re müzikten sipariş verdim ve a2000 aldım bir de psr 9000 pro bulursam değmeyin keyfime

hayırlı olsun fakat keşke sınıf atlasaydın artık aynı yerde saymak yanlış olmuş:D

sağ ol ümit arkadaşım asıl niyetim audya 5 yada t3 almak ama audya nın satış tarihi net olarak belli değil t3 içinde çıkacak olan usb leri bekleyip görücem
bu arada 2 modeldende mutlaka alışamayıp satacak olanlar çıkacaktır bizde dinleyipte almış oluruz o zaman
a2000 de meraktan aldım kafama uymazsa satarım ben kullandığım aletlerimi ucuza sattığım için alıcı problemi çekmiyorum zaten bunuda zarar olarak görmüyorum zaten bu işten para kazanıyoruz biliyorsun ben servisçiyim
50 bin liraya aldığımız aracı 25 bine satıp yenisini alıyoruz bin lira orgtan zarar etmişiz çokmu ya

fiyat çok yüksekmiş ama 2008 de satmışsın ozaman için normal bir fiyattır herhalde fransada 650 euro ya satılıkvar ebay.fr de amerikada 800 dolara var ama çok uzak kargo çok pahalıya gelir acelesi yok zaten ben onu evde kullanmak için istiyorum

psr9000 pro olan modeldeki sample sorununu araştırdınız mı ? pro olmayan modeli tavsiye ederim. pro ile ilgili internette araştırma yapın.

psr9000 pro olan modeldeki sample sorununu araştırdınız mı ? pro olmayan modeli tavsiye ederim. pro ile ilgili internette araştırma yapın.

yapıcam arkadaşım uyarın için teşekkür ederim

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.