Beklenen Görüntü ! Psr or700tr vs Plus Eğlencesi

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 47
  • Görünümler : 11K
Cevap: Beklenen Görüntü ! Psr or700tr vs Plus Eğlencesi

sonunda izledim arkadaşlar şamata on numara
söylencek pek bişi yok ben acıkcası bukadarını beklemiyordum şaşırdım
can hoca başta olmak üzere salim ve batuhan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum
elinize yüreğinize sağlık

güncel kalsın görüntüler :)

Arkadaslar bence tanitim super olmus ayrica girgir ve muhabbet olmasi iyi oldu izliyiciyi usandirmadi, 42 dakika sonucta :)

Benim kafam bu ise baya bozuldu.
Ben Tyros 4' e dunyanin parasini saydim ve burada or700 icin yapmis oldugunuz sesler ve alt yapilar bence tyros 4 de bile yok.

Ornek Yaylilar, elektro baglama cesitleri ve bir kac daha yapmis oldunuz sesler,
bile tyros 3-4 paketinizde yok.
Demek or700 v2 daha fazla agirlik veriliyor.
Turkiye 15,000 den fazla piyasada satiliyorsa demek ticari bir siyaset var.

Yani demek istedigim sonucda aletdeki setler aleti zenginlestirir ve kendisini gosterir.
Tyros 4 o yuzden Korg PA serisinin yaninda basarisiz kaliyor.
Tyros 4 icin mutlaka cok daha iyi seyler yapilabilir, alet sinirsiz ama kimse korg icin usb olayi yapamadiklari icin hakli olarak yanasmiyorlar.

Neyse bu bizim sansimiz herhalde. Ama bu gidisle bende ya OR700 alacam yada
Korg'a donus yapacam :)

Saygilar.

hocam daha dur tyros 4 çıkalı ne kadar oldu, or700tr plus ile mukayese edilmez senin aletin, ama bende senin gibi memnunum or700 e yapılanlardan bir or700 kullanıcısı olarakdan :)

Elinize ve emeğinize sağlık güzel olmuş Saygılarımla,

Ama arkadaşlar şöyle bir şey var herkes tyros 3 veya 4 alamıyorki veya korg pa2x , pa3x vs. ama or700 öyle değil hem diğer marka ve modellere göre ucuz hemde içerik olarak zengin ki buda bir nevi or700 kullananların şansı, başında bu alete değer veren başta Can Bey var tabi DrSalim ve Batuhanı unutmamak gerek kısaca bir ekip var şimdi tyros 4 sayılıdır piyasada ama or700 piyasayı kavurdu ama bu yapılan çalışmalarda öyle hemen olmadı ilk çıktığında millet gidip hemen atlamadı ilk başta v1 ile beraber reklam yapıp v2 ilede patlama yarattı ama eminimki çok sıkıntılar çekerek bu zamana geldiler ki buda 3 senelik bir emek ve hala devam ediliyor çalışmalara. yaptıkları ne olursa olsun önemli olan öncellikle müzisyenlerin yanında olmaları aleti aldın hadi bay bay ne yaparsan yap gibisinden satış politikasından gitmemeleri vs vs diye gider bu. umarım Tyros 4 e daha güzel şeyler yapılır ki önceden batuhan derdi şimdi artık bende diyorum inşallah bir gün herkez yamahacı olur. :))

Ama arkadaşlar şöyle bir şey var herkes tyros 3 veya 4 alamıyorki veya korg pa2x , pa3x vs. ama or700 öyle değil hem diğer marka ve modellere göre ucuz hemde içerik olarak zengin ki buda bir nevi or700 kullananların şansı, başında bu alete değer veren başta Can Bey var tabi DrSalim ve Batuhanı unutmamak gerek kısaca bir ekip var şimdi tyros 4 sayılıdır piyasada ama or700 piyasayı kavurdu ama bu yapılan çalışmalarda öyle hemen olmadı ilk çıktığında millet gidip hemen atlamadı ilk başta v1 ile beraber reklam yapıp v2 ilede patlama yarattı ama eminimki çok sıkıntılar çekerek bu zamana geldiler ki buda 3 senelik bir emek ve hala devam ediliyor çalışmalara. yaptıkları ne olursa olsun önemli olan öncellikle müzisyenlerin yanında olmaları aleti aldın hadi bay bay ne yaparsan yap gibisinden satış politikasından gitmemeleri vs vs diye gider bu. umarım Tyros 4 e daha güzel şeyler yapılır ki önceden batuhan derdi şimdi artık bende diyorum inşallah bir gün herkez yamahacı olur. :))

O zaman senin yazına şunu ekleyim :)

''Herkes birgün KORG'çu olacak ama geriye kalan 364 günü YAMAHA'cı olarak geçirecek !'' :D :D :D