Beklenen Görüntü ! Psr or700tr vs Plus Eğlencesi

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 47
  • Görünümler : 11K
Cevap: Beklenen Görüntü ! Psr or700tr vs Plus Eğlencesi

sayın Yunus_53,

bu modifikasyon işlemlerini bizzat yamaha europa yaptırdı.herkes setun başlattı biliyor ama doğru değil.bunu yamaha europa yaptırdı.bu son modifikasyon da izin alınarak yapıldı.
garanti şartlarını eğer etkileyen bir durum olsaydı,toplamda türkiyede 15.000 üzerinde alet modifiye edildi.bunun altından kalkamazdık.
eğer yetkili merkez servislik elimde olmasaydı zaten bu maceralara kalkışmazdım ama olacağı varmış ve herkese hayırlı olsun.(alanlara ve alacak olanlara).

sayın hocam sağdan soldan kulaktan dolma bilgilerle hareket etmektense yerinden duyumlarla hareket etmek engüzeli ...siz öyle diyorsanız ben ne diyebilirimki.? artık gözüm kapalı bu aleti alır kullanırım herkesede tavsiye ederim ..çünki özelliklerine göre oldukça makul fiyatlarda yamaha or 700 serileri ve çok dikkat çekici ilgi çekici çalışmalar yapılıyor herkes bu aleti konuşuyor ama kimsede al demiyor açıkçası korkulan ne anlayamıyorum benimde sorunum bu.

korku? önyargı :)

ben size sıralayım:

1.) ikinci eli esnaf düşük fiyata geri alıyor diyorlar ama artık or700 piyasası oturdu ve sadece uyanık geçinenler bu taktikleri uygulamaya çalışıyor ama düzgün esnaflar aynı korg'ta olduğu gibi makul fiyatlara alıyor.

2.) sampler bölümü olmadığı için dışarıdan sample data yüklenemiyor.
soruyorum size,bu fiyata sample data yükleyebilen başka alet var mı?

3.) hep korg pa55 veya 500 ile mukayese edildi.bence bu modellerin üstünde ve daha fazla özelliği var.
pa800 ile bile kıyaslandı ama çok yanlış çünkü pa800 özellik bakımından daha ileride.
mukayese edenler lütfen önce fiyat farklarına bir baksın.
bu alet fiyatının üstünde bir performans sergiliyor.

4.) pitch bender dikey oluşu bazılarına dezavantaş olarak gözüküyor.alanlar bir hafta sonra aramıyor bile yatay çalışanını.sadece 1 haftalık çalışma sonucu alışıyorsunuz.

5.) tuşlar bahane ediliyor.
soruyorum size,
siz medeli tuş mu tercih edersiniz yoksa yılların deneyimi olan yamahanın kendi tuşunu mu?

karar sizin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çok Yakında

Batuhan & Ferhat ile ''Yamaha vs Yamaha'' Filmi Vizyonda Olacak !!

:D :D

ben size sıralayım:

1.) ikinci eli esnaf düşük fiyata geri alıyor diyorlar ama artık or700 piyasası oturdu ve sadece uyanık geçinenler bu taktikleri uygulamaya çalışıyor ama düzgün esnaflar aynı korg'ta olduğu gibi makul fiyatlara alıyor.

2.) sampler bölümü olmadığı için dışarıdan sample data yüklenemiyor.
soruyorum size,bu fiyata sample data yükleyebilen başka alet var mı?

3.) hep korg pa55 veya 500 ile mukayese edildi.bence bu modellerin üstünde ve daha fazla özelliği var.
pa800 ile bile kıyaslandı ama çok yanlış çünkü pa800 özellik bakımından daha ileride.
mukayese edenler lütfen önce fiyat farklarına bir baksın.
bu alet fiyatının üstünde bir performans sergiliyor.

4.) pitch bender dikey oluşu bazılarına dezavantaş olarak gözüküyor.alanlar bir hafta sonra aramıyor bile yatay çalışanını.sadece 1 haftalık çalışma sonucu alışıyorsunuz.

5.) tuşlar bahane ediliyor.
soruyorum size,
siz medeli tuş mu tercih edersiniz yoksa yılların deneyimi olan yamahanın kendi tuşunu mu?

karar sizin.

sayın hocam herşeye rağmen ben bu yamaha orgların türkiyedeki geleceğini çok parlak görüyorum ..sanırım korg furyasından dolayı kimse bu aletlere ve çalışmalara gerekli ilgiyi götermiyor çok yakında hakettiği yerde olacaktır diye düşünüyorum , size çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum

Hep destek tam destek, can beyin emekleri yadirganmaz, benim şahsi kanaatim, gelecek 5-6 hatta 12 ayda or 700 ün alacagi konuma or700 kullanicilari bile şaşiracak...

iyi muhabbet olmuş ohhhh

Çok eğlenceli bir video..