Beklenen Görüntü ! Psr or700tr vs Plus Eğlencesi

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 47
  • Görünümler : 11K
Cevap: Beklenen Görüntü ! Psr or700tr vs Plus Eğlencesi

çalışma ve sohbet için teşekkürler. or700 v2 plus hakkında insanlar gerçekten büyük merak içinde ve dört gözle bu tür paylaşımları bekliyorlar. bu süre ve içerik bakımından güzel bir tanıtım olmuş arada stand-up diyaloglar da hoş salim ve batuhana teşekkürler tabi or700 e katkılarından dolayı videoda olmasa da Can beye de teşekkürler.

Kardeşler elinize sağlik süper olmuş hem plus hemede video:)

youtube açılmıyor yav proxyden girdim aramaya ne yazarsam çıkar biri söyleyeblir mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

or700 eğlencelik yaz çıkıyor

süper yaw :) demoların bu alete ait olduğuna inanamamştm.. süper olmuş ellernze sağlık dostlar :)

olağanüstü güzel...çok ama çok keyifle izledim....ellerinize sağlık ...uçan parmaklarınıza sağlık .:):) fakat benim henüz kafamda çözemediğim bazı durumlar var .yamaha bu orgları imal ederken, v2 ve v2 plus taki sonradan yapılan çalışmaların yorum hisiyatını tamamen kullanıcılarının isteğinemi bırakıyor, böyle bir seçenekmi var,yoksa bu çalışmalar tamamen kişilerin kendi öz beceri ve hünerleriylemi (can bey)gibi gerçekleşiyor... anlamakta sıkıntı çekiyorum aydınlatırsanız memnun olurum....yani daha açık söylemek gerekirse bu versiyonları neden yamahanın kendisi değilde dışardan birisi yapıyor? sonuçta bir cihazın adeta anatomisiyle uğraşıyorsunuz ve benim bildiğim açılan bir cihazın garantisi o anda biter ve bu garantiyi nasıl sağlıyorsununuz? veya garanti bizmiyiz diyorsunuz ...nasıl oluyor bilmek isterdim doğrusu. :)

Yamaha TÜRK bir model üretecekse ilk önce garanti ister.. DO RE der ki 20 Bin adet bu aletten alacağım ve Yamaha'da ''Tamam siz Türk model yapacağız''.. O kadar aletin güvencesini vermek zor..

Bu yüzden Can Başar kendisi bu sistemi gerçekleştiriyor.. Aletin garantisi gitmiyor çünkü herşey patentli ve Yamaha izniyle gerçekleşiyor..
Zaten yamaha'ya teknik servise kırk yılda bir uğruyor :D

Zaten yamaha'ya teknik servise kırk yılda bir uğruyor :))))batuh hocam bu dediğiniz çok doğru 80,55 kullanırken arızalarla uğraşıp dururduk çok seviyorum ben klavyemi ya:)

yamaha çok sağlam alettir ona hiç şüphem yok kullandım çünki yamaha 64 lerden bilirim .fakat demem oki şu anda piyasada bolca satılan yamaha or 700 serileri ikinci el garantisi devam eden orglar satılıyor yani garanti olayı özellikle ön planda ve hiçte önemsiz bir unsur değil o yüzden sordum.