Beklenen Görüntü ! Psr or700tr vs Plus Eğlencesi

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 47
  • Görünümler : 11K
Cevap: Beklenen Görüntü ! Psr or700tr vs Plus Eğlencesi

arkadaşlar elinize sağlık video da or700 gibi harika
ancak eklenen kitler hakkında da biraz bilgi verirseniz seviniriz.
Yeni iki adet kit eklendi sanırım. Özellikle perküsyon kiti merak ediyorum doğrusu...

:D yorumlarınız için teşekkürler...

ya işin enteresan kısmı ayrıntıları hiç bir şekilde hatırlamıyordum... 24 saat uyku uyumamıştım. Otobüs fobim olduğu için, yolda uyurum diyerekten hem yola çıkacağımın bi önceki gece uyku uyumadm hem de her ihtimale karşı alkol aldım öle bindim arabaya.

Ama nerdeeeee.... Bendeki şans işte öyle bir otobüs denk geldi ki, bildiğiniz köy otobüsü üstelik yolda arıza yaptı 7 saatlik yolu 10 saate yakın bi sürede tamamladık. Kısacası yolda da uyuyamadım.

Batuhan da saolsun uyuya kalıp beni karşılamayacağından korktuğu için o da geceyi uykusuz geçirmiş :D

Bu video biraz dumanlı ve aşırı yorgun kafalar ile hazırlanmıştır.

Hatamız kusrumuz varsa affola :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

or700 v2plus merak eden arkadaşlar için çok iyi bir tanıtım olmuş.Soundlar çok canlı ve başarılı.

ne desem bende bilmiyorum 2 ustad gecmis show yapmıslar gercekten guzel bir video yamaha gercekten guzel org

Super olmuş allah tan Türkçe Menu Seçeneğini seçmişsin yoksa anlayamayacaktık ne dediğini koptum vallahaaaaaaa:)

Gerçekten çok samimi bir tanıtım olmuş videonun başındaki ince espri mükemmeldi koptum:):)Ellerinize sağlık arkadaşlar kullanmayı bilen için mükemmel bir alete dönüşmüş.

Merhaba V2plus dinledim.Ritimler güzel işlenmiş.Seslerde güzel fakat enstrüman sesleri bana göre ritimin biraz önünde.Yani sesler sert kalmış.biraz daha geri çekilirse daha iyi olur kanaatindeyim.Emeğinize teşekkürler.başarılar diliyorum.saygılarımla.

Tamamen makara güzel bir çekim olmuş :D:D tşk ler deve

emeğinize sağlık, güzel ve eğlenceli bir tanıtım olmuş...

güzel bir buluşma güzelbir tanıtım teşekkürler arkadaşlar