..BaTuH - Org Satışı Başlamıştır!..

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 27
  • Görünümler : 6K
Cevap: ..BaTuH - Org Satışı Başlamıştır!..

Hayırlı olsun! Allah muafffak etsin inşaallah...

ALLAH şimdiden hayırlı işler hayırlı müşteriler nasip etsin kardeşim,inşallah herşey istediğin gibi olur,

Hayırlı uğurlu olsun Batuhan abi Allah bol kazançlar versin. Sizler gibi güvenilir ve tanınmış insanlardan cihaz almak her zaman en iyisi. Ortalıkta sahtekar satıcılar oldukça fazla, bunu daha önce Salim abiyle de görüşmüştük. Tekrardan hayırlı olsun :)

frden slmlar oncelikle bu girisiminizin hayrili olmasini dilerim isde yamahacilar icin buyuk bir sans diyorum yillarca yamaha ve kullananlara hic bir karsilik beklemeden yardimlarinizin mukafati olarak goruyor ve butun yamaha kullananve kullanacaklarin alis verisde onceligi size vermelerinin bir vefa borcu goreceklerine inaniyorum allah utandirmasin frden slmlar

geç oldu ama oldu hayırlı olsun kardeşim allah başarI bereket sağlasın

Moderatör tarafında düzenlendi:

.
Değerli Batuhan Kardeşim,

Yeni girişimin hayırlı olsun, ALLAH utandırmasın...

Batuhan öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bence biraz geç bile kaldın ama demek ki şartlar bunu gerektirdi. Olsun, bir yerden başlamak her zaman iyidir. Çok iyi bir işe başlamışsın. Bence uzun vadeli ve büyük düşünmekte fayda var. Her türlü aksesuarı da, diğer markaları da düşünmelisin. Ayrıca internet üzerinden satışta düşünülmeli. Gerçi bunları hep düşünmüşsündür. Başarılar ve bol kazançlar dilerim. İnşallah ileride değiştirme düşünürsem, belki senden almak da nasip olur. Sevgiyle kal.

Sevgili kardesim hayirli olsun...Ama bilki cok kez gönlün kirilacak.Bu kesin kez para kazanmayacaksin anlamina gelmiyor;tabiki para kazanacaksin ve fazlasiylada hak ediyorsun bunu..... ne bileyim iste , sen olsun Salim olsun anlayacaginiz mayalariniz tertemiz sizlerin...Allah yardimciniz olsun demiyorum cünki , bunun olacagini biliyorum....

Hayırlı uğurlu olsun...

Moderatör tarafında düzenlendi: