Basit bir soru? (pa 800 ile ilgili)

klavyeci07

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg PA600
arkadaşlar diyelim elimde bir x seti var.bu setin ritimlerini beğeniyorum ve kullanıyorum.fakat seslerini beğenmiyorum..y setinin de seslerini begeniyorum..x setininin seslerini komple silip y setinin seslerini komple x setine nasıl atarım.saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Basit bir soru?

arkadaşlar diyelim elimde bir x seti var.bu setin ritimlerini beğeniyorum ve kullanıyorum.fakat seslerini beğenmiyorum..y setinin de seslerini begeniyorum..x setininin seslerini komple silip y setinin seslerini komple x setine nasıl atarım.saygılar...

seslerini beğendiğin seti orga yükle,

şimdi ritimlerini almak istediğin seti(org pa 800 ise)usb ye at,media tuşuna bas

load seç karşına şimdi ritimlerini almak istediğin set çıkacak open diyoruz

style seçiyoruz

load diyoruz

yükleme bitince close ile çıkıyoruz

perform seçiyoruz open basıyoruz

ses bankaları çıkacak karşınıza en sonda user dk dosyasını buluyoruz bulunca load basıyoruz,bu şekilde yapabilirsiniz kolay gelsin

Cevap: Basit bir soru? (pa 800 ile ilgili)

teşekkürler yardımınız için..

seslerini beğendiğin seti orga yükle,

şimdi ritimlerini almak istediğin seti(org pa 800 ise)usb ye at,media tuşuna bas

load seç karşına şimdi ritimlerini almak istediğin set çıkacak open diyoruz

style seçiyoruz

load diyoruz

yükleme bitince close ile çıkıyoruz

perform seçiyoruz open basıyoruz

ses bankaları çıkacak karşınıza en sonda user dk dosyasını buluyoruz bulunca load basıyoruz,bu şekilde yapabilirsiniz kolay gelsin

yanıltmasın bu cevap seni kardeşim tabikide kitler uyumlu olacak ve alt yapıları karman çorman gelcek sana bunlarıda eski setindeki seslerle varsa yeni setnde aynı ses onlarla düzeltmen gerek bu senn 1haftdan fazla vaktini alır

yanıltmasın bu cevap seni kardeşim tabikide kitler uyumlu olacak ve alt yapıları karman çorman gelcek sana bunlarıda eski setindeki seslerle varsa yeni setnde aynı ses onlarla düzeltmen gerek bu senn 1haftdan fazla vaktini alır

hocam ben bu şekilde yapıyorum ama alt yapıları akumpanyaları tekrardan kendime göre düzenlediğim için bu şekilde yapıyorum,dediğiniz doğru altyapılar karışıyo bu şekilde

eğerki kısa yoldan tek tek ritim ve ses alım derse o ayrı

tek tek ritimse ritimleri açıp kitlerini not alması gerekir
ses alınıcaksa seslerin samplelerini yüklemesi gerekir,

yani kısaca tek tek uğraşacak o şekilde de baya zahmetli
,bende buna nazaran sadece ritimin altyapılarını düzenlemkle uğraşmayı tercih ediyorum bana bu şekilde daha kısa yol gibi geliyo
ritimi tek alırsa ritimin kitini yüklemesi gerekir,ses alacaksa tek tek,ilk önce sesi açıp bakacak seslerde hangi sesler kullanılmış onları not edecek kalıbını bozmadan yüklemek isterse tek tek yükleyecek, ozaman altyapılar bozulmaz,

bu olay zaten 5 dk da olacak bi iş değil,baya uğraşılması gerekn bi iş,uymayan kitler ufak defek değişiklikler kıvır zıvır bir sürü yapılıcak işlemler var,

Cevap: Basit bir soru? (pa 800 ile ilgili)

ya yer sıkıntısı varsa ne olacak birde o sorun v ar demiii :)
ram 128 mi 256 mı eğer 64 ise seti sıfırdan başlamm gerek sakın 64 geçme..
şu şekilde yapabilirisn sana biraz tiyo
eğerki seslerini beğendiğin setin rtimlerini istemiyorsan.. seetin içinde saund dk dosyasını sil seti yükle org dk dosayasını göremeyince sade sesler sana gelecek.. geri kalaan boşluğada diğer settdeki kitleri cekersin.. dikkaet boyutu geçme.. bazı dk ların user 1 ve 2 ye atıldıgını unutma alacağın ritimlerin kitleri saund 1 2 de olabilir

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri