Barış Manço yu Anıyoruz...

FLYALONE

**VİP**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND GW - 8
baris-manco1.jpg

Bugün Barış Manço abimizin Ölüm yıldönümü. Saygı , sevgi , hasretle anıyoruz. Ruhu Şad Olsun...
İyi ki senin şarkılarınla büyüdük. Yoksa nice olurdu halimiz... İyi ki tanıdık seni... İyi ki vardın , iyi ki hala vardın.. Seni asla unutmicaz...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Barış Manço yu Anıyoruz...

Bir daha gelmez üstad gibisi...Nur içinde olsun.

Türkiye de yetişmiş en iyi,en üretken müzisyenlerden biriydi...Şarkılarında herkesin anlayabileceği türden az söyledi çok dinletti...Protest yıllarımızda siyasetten ayrı kaldığı için çok eleştirildi ama bence doğrusunu yaptı............ne yazık...................çok çabuk unutuldu........................
ben hala düğün çalarken çiftetellilerin arasında SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA yı çalıyorum...
RUHU ŞAD OLSUN....

Barış abi adını hakkıyla taşıyan çok değerli bir müzisyendi.Onun o güzel şarkılarıyla büyüdük, o da her fani gibi aramızdan ayrıldı... Barış abimizi özlüyoruz.Ruhu şad,mekanı cennet olsun.

çok değerli bir sanatçıydı.allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.onu hiç unutmadık ve unutmayacağız.

Barış Mançonun hayatını ve 56 yıllık ömrüne neler sığdırdığını Barış Manço - Sabah - HaberPlus - Kültür Sanat adresinden okuyabilirsiniz.

Kendisine Allahtan rahmet diliyorum.Hala Türkiye ye Barış Manço gibi bir değer gelmiş değil,uzun sürede geleceğe benzemiyor.

Barış Manço olmasaydı dolayısıyla dinlemediğim Barış Manço şarkıları benim için büyük eksiklik olurdu.Bu şekilde düşündüğüm başka sanatçı var mı?..Var ama bir elin parmaklarını geçmez...

ilk ritimli klavyemi aldığımda ilk öğrenmeye çalıştığım parça büyük usta barış mançonun kol düğmeleri parçasıydı... yani ben gibi onlarca yüzlerce müzisyende nice anıları vardır. gerçekten büyük bir müzik adamı, iyi bir baba, ve özgür ruhun en büyük temsilcilerindendi.. ruhun şad olsun yeri doldurulamayacak müzisyen.. barış manço...