D duyguso 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 18 Nis 2013 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Enst. Yok 18 Nis 2013 #1 merhabalar. ben okulda öğrencilerime söyletebilmek üzere bahçelerde börülce ve hoş gelişler ola şarkılarının altyapılarını arıyorum. teşekkürler...
merhabalar. ben okulda öğrencilerime söyletebilmek üzere bahçelerde börülce ve hoş gelişler ola şarkılarının altyapılarını arıyorum. teşekkürler...
furalabi Moderator Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 1,595 Tepkime puanı 15 Puanları 38 Yaş 48 Konum bandırma Enst. korg pa300 18 Nis 2013 #2 Cevap: bahçelerde börülce, hoş gelişler ola hoş gelişler ola. Zippyshare.com - HoÅ?geliÅ?ler-ola-Mustafa-Kemal-Pasa.mp3 umarım işinize yarar. diğer şarkıyıda arıyorum bulursam link atarım kolay gelsin.
Cevap: bahçelerde börülce, hoş gelişler ola hoş gelişler ola. Zippyshare.com - HoÅ?geliÅ?ler-ola-Mustafa-Kemal-Pasa.mp3 umarım işinize yarar. diğer şarkıyıda arıyorum bulursam link atarım kolay gelsin.
D duyguso 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 18 Nis 2013 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Enst. Yok 19 Nis 2013 #3 Cevap: bahçelerde börülce, hoş gelişler ola çok teşekkürler emeğinize sağlık...
furalabi Moderator Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 1,595 Tepkime puanı 15 Puanları 38 Yaş 48 Konum bandırma Enst. korg pa300 19 Nis 2013 #4 Cevap: bahçelerde börülce, hoş gelişler ola ben teşekkürederim. diğer şarkıyı bulamadım ama. konu güncel kalsın belki elinde olan yada klavyede çalıp burada paylaşabilecek bir arkadaşımıza ulaşırız.
Cevap: bahçelerde börülce, hoş gelişler ola ben teşekkürederim. diğer şarkıyı bulamadım ama. konu güncel kalsın belki elinde olan yada klavyede çalıp burada paylaşabilecek bir arkadaşımıza ulaşırız.
D duyguso 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 18 Nis 2013 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Enst. Yok 22 Nis 2013 #5 Cevap: bahçelerde börülce, hoş gelişler ola umarım... kolay gelsin...