AUTO LOAD SET kart dan diskete almak kop yalamak nasıl arkadaş lar

• Konbuyu başlatan ahmet02
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 2
  • Görünümler : 2K

ahmet02

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
öncelik le arkadaş galiba ilk açtıgım konuda tam anlatamadım sorunumu şim di arkadaş lar ben geçende bikart yükledim pa80 ama kartın ritim leri iyi yani kitleri iyi düzül müş ama ses leri kart sesi yani hoşuma gitmedi bende kartı tekrar kitlerini tekrar düzdüm eski şekli ile ama kitleri yükledim eski şekli ile tekrar import kmp den çık tım ana menü yegeldim yüklü olan mevcut set eski gibi çalmadı kitler yerini tutmadı çünkü kart ilk yüklen digin de herşey güzel eksik yok kitlerde ritim lerde ama kartın silin digi için tekrar formatlıyorum yeni kitleri ses leri yüklemek için kafama göre baştan ama AUTO LOAD SET görük medigi için set kitleri tam olmuyor sorun bu ustalar yani kartın için dekit ler ayarlanmış sesler de ben AUTO LOAD SET ni öncden kop yalasam tek rar kartı kafama göre düzsem AUTO LOAD set ini tekrar yüklesem düzelirmi birde arkadaş lar bu AUTO LOAD SET kopyalamaK istiyorum diskete kartım açık sevgili dostlar arkadaş lar bukonuda bana yardım cı olacak arkadaş lar dan allah razı olsun şimdiden teşekkürler

Cevap: AUTO LOAD SET kart dan diskete almak kop yalamak nasıl arkadaş lar

arkadaş lar acil yardım bekliyorum saygılar

Cevap: AUTO LOAD SET kart dan diskete almak kop yalamak nasıl arkadaş lar

sevgili dostum bende bilmem bu işleri fakat kart kopyalamak konusunde sitede metinlere ulaşabilirsin araştır..kolay gelsin.