AUDYA-"Richard Marx - Right Here Waiting For You"

Cevap: AUDYA-"Richard Marx - Right Here Waiting For You"

çok çok güzel bir çalışma.keyifle dinledim.ellerine emeklerine sağlık eyeofthetiger79.

Eline saglik hocam Yakinda Muglaya bir Audya daha gelebilir Hakan Tuncer Kardesimde ciddi dusunuyor :)

ben sizi audyanin efendisi olarak goruyorum,her zamanki gibi 10 numara, yoruma gerek kalmayan bir demo olmus emeginize saglik,basarilar.

ketron bu işi çözmüş kesinlikle eee parmaklarda usta olunca ortaya harika bi demo çıkmış tebrikler süperrrr.

ben sizi audyanin efendisi olarak goruyorum,her zamanki gibi 10 numara, yoruma gerek kalmayan bir demo olmus emeginize saglik,basarilar.

Öncelikle merhabalar.

Herkese güzel yorumları için çok teşekkür ederim.

Barış Hocam , keşke bahsettiğiniz o sıfatlara sahip olsam. Bu sıfatları haketmesem de ben size yine de çok teşekkür ederim. :eek:

Herkese selâmlar , sevgiler , iyi bayramlar...

Hocam bu arada Roland Juno Di hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. Daha önce söylemişsin benim yeni dikkatimi çekti. :)

Hocam bu arada Roland Juno Di hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. Daha önce söylemişsin benim yeni dikkatimi çekti. :)

Merhaba Ali.

Onbeş gün falan oldu alalı.Bu demomda epey bir kullandım kendisini.Sırf elektro gitarları için aldım bile diyebilirim.

Teşekkürler , selâmlar...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri