Askerlik hatiralarimizi yazalim buraya

ustabirliğin ilk haftasıydı
1,3-nöbetim vardı ve usta askerler bana dediki ---nöbetçi assubay usulca yanına gelir çok sessiz bir şekilde parola işaret diye sosar ve yanağını sana uzatır o esnada sende onu öp ---diye bana söylediler neyse nöbetteyim komutan adam hayalet gibi geldi çok sessizce parola işaret dedi kulanı ağzıma kadar dayadı bende şaaap diye yananda öptüm..
aaaahhhhh aahhhha senmisin öpen abi bana bir dayak bir dayak anaam ağla vallahi.
ertesi gün iştimada- bu arkadaşınıza nöbette beni öpmesini söyleyen osmanlı çocu çıksın ortaya dedi ama nafilee.biz yidimiz dayakla kaldık:)
ppuuuuhhhaaaaaaa
zuuuuhhhaaaaaaa
muuhhaa

sen nasıl kandın öpücüğe bi üstadım :D :D :D

Cevap: Askerlik hatiralarimizi yazalim buraya

Acemi birliği:Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı-1 Ay
Ustabirliği:Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı Balıkesir/Erdek-8 Ay
Ustabirliği:2.Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı-6 Ay

Ben iki anımı anlatıcam;

Acemi birliğindeyim bütün gün eğitim yap,yürüş yap yorulduk.Artık akşam oldu ve akşam yemeğine girdik.Saat 5'te zaten bütün rütbeliler evlerıne gıdıyodu.Aksam yemeğide 7 de olduğu için bölük,bölük çavuşuna kalıyodu.Neyse yemekten sonra bölük önünde sıraya gırdık ve bölük çavuşu sıkıntısı derdi ve söylemek istediği bişey olan varmı diye sordu,herkes yok dedı tabı yorgunluktan hemen koğuşlara geçebilmek için,baktı kimse bişey demiyo tamam ozaman BOT BOYA,TRAŞ SERBEST!!! dedi herkes içeri girdi boyasını aldı dısarı cıkıp botlarını boyadı sonra üzerini değiştirip traş olmaya gidiyoruz felan bende bütün herseyı yaptım tuvalete gıttım traş olmak için,Anammmm!!!ne göreyim bi arkadaş traş köpüğünü botuna sıkmış botunu traş ediyo :D :D :D :D :D Görünce resmen şok geçirdim.Napıyosun sen arkadas dedim yaa kafanmı güzel derken herif abi BOT TIRAŞ SERBEST DEDİLER BENDE ANLAMADIM AMA TRAŞ EDİYOM İŞTE DEDİ :D :D :D yaa dedim sen şakamısın kardeşim temel fıkrasından felanmı cıktın dedim yürü git dedim sen nerenden anladın lafı derken onbaşı geldı bunu bı gördü tekmeyı koyduğu gibi dışarı attı elemanı :D :D :D acemı bırlığım boyunca kendıme gelemedım unutamadım o anı :D :D :D

2.)Kayseri hava ikmale ek göreve gönderildim son 6 ayım var dediler ki arif sen general postası seçildin...Bende balıkesirde aynı görevi yaptığım için biliyorum dedım kı ne gerek vardı zaten 6 ayım var bırakında güzelce geçireyim yok dediler sen seçildin neyse velasıl kelam bigün benim p*ç torunum bi yere gitti generalde kahvaltımı getırın dıye emrettı bende herzaman gırmıyorum tabı servise torun olduğu için :)sonra baktım torun gelmıyo mecbur iş bana kaldı :)emirastsubayı dedı kı arif portakal suyuda koy kadeh bardağında bende dedım kı komutanım koymayalım içmez sabah sabah sen koy koy dedı neyse koydum.Tepside kahvaltı tabağı çay ve portakal suyu var içeri girdim kayserı gazetesnde kendı haberlerını okuyo :) benım gırdığımı gorunce gazeteyı katlatı attı kenera bende selam verdım gırdım once tabağı koydum tam çayı koyarken portakal suyu en kenara koymusum tabı tepsı hafıfleyınce bırden dengesızlık oldu bardak tepsinin üstüne bi devrildi portakal suyuda hooooopp genaralin üzerine :( ayağa bi kalktı,işte sen nebiçim servis yapıyosunda kaç kere söylemıs servıs yaparken tepsiyi masanın ustune koyun diye de (yalan öle bişey demedi tabi konustuğumuz yok kı :) ) aha dedim ben artık bi 460 daha yaparım :( şimdi generallerın masalarının yanında genelde bastonları olur eğer o bastonla sana kapıyı gösterırse bu 7 gün dis-co cezası demektır ama döverse işte ozaman ne olur bende bılmıyorum :D :D tabı benım gözümün önünden hayatım film seridi gibi geçiyo şafakta olmuş papiçilo :D :D ulan dedım gıder ayak al başına bela :) tabı ben hemen g*tüm g*tüm bastonların önüne geçiyom kı görüpte bastonla dalmasın bana :D en sonunda "çabuk burayı temızle" dedı bende temızledım ama Allah razı olsun bısey yapmadı zaten tipi görseniz aynı ADOLF HİTLER saçını bıle öyle tarıyo

ben daha yapmadım ki :( :(

bence hemen gidiniz syn şenlikçi,ertelettirdinizmi,okul falanmı,

bence hemen gidiniz syn şenlikçi,ertelettirdinizmi,okul falanmı,

ertele ertele buraya kadar geldi tecilde son senem artık ama yüksek lisans / master düşüncem var o zaman bi 3 sene daha atacak heralde ...

offf çok zor 33 den sonra askerlik...:confused: :eek:

ama şaka bi yana her türk gencinin asli, vatani görevi bu...

eğitim den dolayı biraz zaman geçti ama yinede gururla gidip gelmek nasip olur inşallah..

ertele ertele buraya kadar geldi tecilde son senem artık ama yüksek lisans / master düşüncem var o zaman bi 3 sene daha atacak heralde ...

offf çok zor 33 den sonra askerlik...:confused: :eek:

ama şaka bi yana her türk gencinin asli, vatani görevi bu...

eğitim den dolayı biraz zaman geçti ama yinede gururla gidip gelmek nasip olur inşallah..

hocam sana Allah kolaylık versin beya 33'ten sonra askerlık yapmayı bırak o yaştan sonra emir almak adama zor gelir :)