Asıl Mesleğiniz Nedir?

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Birçok arkadaşımız piyanistliği 2.planda yapıyor eminim aramızda mühendis emlakçılık mütahit memur arkadaşlarda var peki asıl mesleğiniz nedır sizi müziğe bağlayan ne oldu?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ASIL mESLeĞiniz neDir

Bilgisayar mühendisiyim, Müziği hobi amaçlı yapıyorum, arada düğünlere vs. gidiyorum.

Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve Dış Ticaret Müdürü olarak görev yapıyorum. Müzik vazgeçilmez birşey programa gitmediğim zamanlarda programı olan arkadaşlarımın yanına gidiyorum :)

Kardeşim Ali çok iyi biliyor :) Ekonomi Bakanlığına bağlı bir kuruluşta Uzmanım.. Yurt Dışına Fuar organizasyonu ve bakan heyetleri yapıyorum..

Türkiye'de olduğumda evde kendi kendime amatör takılıyorum.. Sonra da sizinle paylaşıyorum amatörlüğümü :D

bende muhasebeciyim şirkette emekliliği bekliyorum

Konuya katılan arkadaslara tesekkur edıyorum bende 4yıl guvenlık amırlıği yaptım 1yıldır dünya çapında büyümüş bi firmada çalışıyorum yetkim 9kariyer var 3.kariyerim emekliliğime az kaldı

Ben de Kimya Mühendisiyim ancak klavyeler vazgeçemediğim tutkum.

24 Yıllık Öğretmenim.Bir okulda idarecilik yapıyorum.Müzik hakkında ne denebilirki hepinizce malum.Freud insanın temel ihtiyaçlarını sıralarken açlık, susuzluk, barınma ,cinsellik şeklinde sıralamış.Müziğin insan psikolojisindeki yeri ile ilgili sağlam bilimsel veriler olsaydı sıralama nasıl olurdu acaba!

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri