Aşık Olduğunuzda Dinlediğiniz İlk Şarkı Nedir?

Cevap: Aşık Olduğunuzda Dinlediğiniz İlk Şarkı Nedir?

hehehe :) :) bende de bişey var yenı kefettım aşık olduğumda dinlediğim şarkılar ayrıldıktan sonra da ayrılık şarkım oluyo:) mesela MUSTAFA CECELI unutamadı şarkısını dınlerdım asık olduğumda ama ayrıldıktan sonra dahada beter dınlıyodum :) :) :) galıba bende ılerıye donuk müzikler seciyorum :D bundan sonra aşık olduğumda hangı sarkıyı dınliyosam ona göre ilişkimi değerlendırcem bu ne yaa yiter yaa :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

malesef ... aşık olduğum insan çok kalpsiz birisi çıktı::D

Hadi yaa üzüldüm şimdi :( Ama tıp ılerledı artık kalp naklı yaplıyo sayın abıcım ;) :D

Bundan taaaaaaaaaaa 20 sene evvel cengiz kurtoğlu - gözlerini yesinler :)

Bundan taaaaaaaaaaa 20 sene evvel cengiz kurtoğlu - gözlerini yesinler :)

Pekı murat hocam 20 seneden beri bidaha aşık olmadın mı :D

Son aşık olduğumda Ahmet Özhan'dan Bak Yeşil Yeşil şarkısı hep dilimdeydi..Şimdi ise o parçayı arşivimden kaldırdım:rolleyes::D hatta arşivden kaldıralı uzun bir süre oldu:D

Rafet El Roman-Bana Sen Lazımsın :)

benim için çok özel olan parça musa eroğlu telli turnam olduzamanında bir yere düğün çalmaya gitmiştim karşıda 5 bayan devamlı oraya her gittiğimde telli turnamı istiyor bende söylüyorum yine aynı yere düğüne gittim yine telli turnamı istediler bende espiri olsun diye bilmiyorum dedim hepsi bozuldu tabi peşinden parçayı söyledim böylelikle eşimle aramızdaki aşk başlamış oldu işte böyle

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri