artık bende tyros 2liyim :)

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
sevgili dostlar ketron dedik bu son zamanlarda x1 in kapanıp kapanıp açılmasından sahnelerde rezil olmaktan çok sevdiğim ketron modelinden bu sebepten soğudum ve uzaklaştım hala evde ketron x1 sıkıntılı nk dan gelen org yine sorunlu yine sorunlu 3 aylık dönemimde korg pa800 aldım beni sarmadı ve pa1x aldım 8oo e göre çok süper fakat bu gün tyros2 demolarını izledim alikal in orgunu ve set ini alacağım inşallah o meşhur tyros un soundlarından bende faydalanacağım inşallah gerçekten çok hoşuma gitti aldıktan sonra gözlemlerimi söyleyeceğim bu arada gücüm buna yetiyor arkadaşlar 1cb ram yeterli sanırım-....
saat 8de çıkıyorum rize pazar sanırım oradaki arkadaşlar la tanışmak isterim tüm müzisyen dostlarımın ramazan ayını kutluyorum tahminen sabah orda olurum saygılarımla 0532 504 00 79
Dr.salim desteklerini beklicem :)

Cevap: artık bende tyros 2liyim :)

hayırlısı olsun..

teşekkür ederim

hayırlı olsun güle güle kullanın inşl yamaha adına güzel şeyler bekliyoruz.

kardeşim hayırlı günlerde kullan bol kazançlar ...

hayırlı olsun abim....

hepinize teşekkür ediyorum fakat işin enteresan kısmı ben tyrosu bırak çalmayı gözümle görmedim bile sadece resimler filan video ama bir kaç dostumuzun yorumları ve mp3 leri ile almaya karar verdim kısa zamanda çözersem eğer bi kaç güzel ses yapabilirim tyros adına :/

kardeşim çok iyi bir karar vermişssin.Ben maddi durumdan 5 ay önce sattım t2 yi.Ve hala saundlarını arıyorum.1 gb ram fazla üzerindeki 512 ram yeterli.çünkü hepsini doldurursan alet geç açılır.İnşaalah bende toparlar toparlamaz yine bir tyros serisi alet alacağım.kullandığım aletler içinde beni en çok mutlu eden tyros 2 oldu.hayırlı olsun

audya alacaktım ama nurettin karabulut sayesinde alamadık 3 defa gönderdigimiz halde arızalı alan kişide iade etti yokss biz pa80 üstüne 4000 lira gibi bi paraya alacaktık a kısmet t2 miş hayırlısı tunelde yaptıracam artık işin uzmanlarına vermel lazım her site açanı usta zannedrrsek madurlar çoğalır ama sistemnk kendini düşürüyo 1000 liralık org ile ne demişler 10 lira fazla ver ustasına ver

Rize Pazardan Kimden Aldın Aleti