Arkadaşlar yardım ederseniz iyi olacak

izmitlipiyanist

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa2xpro
arkadaşlar benim bir roland g600 üm var boş hafızaya ritim yüklerken (INTERNAL MEMORY FULL -DELETE unused user styles please !!)diye bir hata çıkıyor anlam veremiyorum

Cevap: Arkadaşlar yardım ederseniz iyi olacak

Dahili Bellek dolmuş yani orgun hafızası.... Orgda kullanılmayan ritimleri silin diyor.

o zaman disk bozuktur . diskte sorun vardır.elindeki varsa diğer disketlerle aynı şeyi dene bakalım onlardada aynı sonuçmu çıkacak.

izmitteysen gel bakalım alete.merkezde lisenin üzerinde oturuyorum.tel.0537 961 54 15...

he birde, 5 ritim yüklü demişsin . o ritimleri geri alıp başka ritimleri yükle bakalım o zaman ne sonuç verecek.

izmitteysen gel bakalım alete.merkezde lisenin üzerinde oturuyorum.tel.0537 961 54 15...

hocam orgla oraya gelmem sıkıntı olur bide orgun içinde pil varmış o bitince rtim yükleme vs. olmuyomuş olabilirmi acaba...

kac tane ritim yükledigin degil org hafızası önmli yani ritimlerin boyutu yüksek ise 2 3 4 5 farketmez hafıza ne kdrsa okdr alır. İlla 8 tane alıcak diye bir şart yok

Orgun belli bir megabayt hafızası var 150 yada 200 mb sanırsam. siz orga 150mb büyüklüğünde bir ritim yüklerseniz diğer 7 user e ritim yüklemenize izin vermeyecektir.
Yüklediğiniz ritimlerin kaç kb olduğuna bakın birtanesi muhtemelen çok yüksektir.

orgun içinde pil varmış o bitince rtim yükleme vs. olmuyomuş olabilirmi acaba...

Orgun içerisindeki pil hafıza pilidir ram entegreyi besleyerek cihaz kapatıldığında içerisindeki ritim ve seslerin silinmemesini sağlar. O pil bozulursa orgu her açtığınızda ritim ve sesleri tekrardan yüklemek zorunda kalırsınız.

Bu alana bir cevap yazın...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri