arkadaşlar tavsiyelirinizi bekliyorum acil

Cevap: arkadaşlar tavsiyelirinizi bekliyorum acil

şimdi pa55tryide pa60da kullanmıs biri olarak şunu söylemeliyim ki pa55trye teneke diyenler gercegi söylememiş olurlar..pa55tr güzel orgtur kim ne derse desin üzerinde ki vahdeler falan harika..fakat pa60da ayrı bi tat var alt yapılar falan daha güzel ama ikisi arasında bi seçim yapman gerekirse pa55tr derim fazla bi fark yok zaten..hatta 55tr daha gelişkin...

mıllet ne kadar rahat kotuluyor cıhazı tm pa 55 te ıs gorur ama pa60 kartlı alrsa rahat eder ayrıca bı arkadas pa600al uzun zaman kullanrsn dems =çin mali pa55 pa80 kotu olsa bu kadar yıl kullanlmzdı 15 sene olck umarm anlatabılmısmdr

pa 500 alman daha mantıklı olur bence
evet arkadaşlar hepinize çok teşekkürler hayırlısıyla pa 500 tr de karar kıldım siparişimide verdim fiat anlaşmam ikinci el ama halen garantisi devam ediyor faturası kutusu dahil kılıfı tabikide 1550 tl inşallah uygun almışımdır.

hayırlı olsun bunlar arasnda en mantıklı olanı bu

bu saydıgın modeller ile pa80 arasında çok fiyat farkı yok. benim tavsiyem biraz da para verip bi pa80 almanızdır. pa80 için set denizde kum :) ayrıca pa80 sound ve malzeme yönünden de kalitelidir.

bncede pa80 en mantıklsıı çalmaktan zevk alırsan o davul altyapılarla

mıllet ne kadar rahat kotuluyor cıhazı tm pa 55 te ıs gorur ama pa60 kartlı alrsa rahat eder ayrıca bı arkadas pa600al uzun zaman kullanrsn dems =çin mali pa55 pa80 kotu olsa bu kadar yıl kullanlmzdı 15 sene olck umarm anlatabılmısmdr

yeni teknoloji aletler varken eski teknolojiye neden yönlendirelim uzun süreden kasıt burada teknolojiye paralel gitmek yoksa bende roland e20 var 4 kartlı hala kullanıyorum alet daha ayakta alacak arkadaşlar tonla para veriyorlar o yüzden herkes kendince yorum yazıyor bazı arkadaşlarda milletin yorumları üzerinden yorum çıkarıyor :D