Arkadaşlar Pa80 için şu 3 Backup Var mı lütfen

yalcin6

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Ketron xd9
Merhabalar. Arkadaşlar Pa80 ile ilgili herşey paylaşılıyo deniliyor ama ben bi türlü bu 3 ünü aradım taradım bulamadım...
-Ufo Extreme,
- Ugo,
-Türker Multi kart
backup crd formatında olan arkadaşlar mümkünse set leri ile birlikte paylaşabilirler mi ?

Cevap: Arkadaşlar Pa80 için şu 3 Backup Var mı lütfen

Turker_16_Mb_Kart
diğerlerini bulamadım

Muzaffer abi yine hızır gibi yetişmişsin.

Ilginiz icin cok tesekkurler. Ben de eski klavyem olan ketron xd9 la ilgili yazma ritimler var, derleyip en kisa zamanda paylasacam. Müzik paylaşıldıkça daha güzel, saygilar...

Arkadaslar son bir sorum olacak. Backup lari pc de acinca dosya türü DAT Dosyası (.DAT) olarak, Birlikte aç kısmı ise Media player gorunuyor. Yani backup dosyalari media player olarak goruluyor.Bu dosyalari orgun harddiskine atmadan once isimlerini mi degistirecegiz ya da birlikte ac kisminda hangi tür program ile kaydedecegiz?

Arkadaslar son bir sorum olacak. Backup lari pc de acinca dosya türü DAT Dosyası (.DAT) olarak, Birlikte aç kısmı ise Media player gorunuyor. Yani backup dosyalari media player olarak goruluyor.Bu dosyalari orgun harddiskine atmadan once isimlerini mi degistirecegiz ya da birlikte ac kisminda hangi tür program ile kaydedecegiz?

Hiç birşey yapmana gerek yok Sarı klasörün sonu .CRD ile biteni Harddiske at rahat rahat yüklenir içine falan girmene gerek yok. Yeterki içiçe birden fazla sarı klasör olmasın.
Kolay gelsin Saygılarımla,

Moderatör tarafında düzenlendi:

ufo26 yazan bende bi dosya var istersen yükleyim. Klvayeye 1-2 sene oldu baslayalım. arkadasım saolsun yapıverdi omercard ufo26 yazan bi set var.

ufo26 paylaşırsanız çok makbule geçer, Yalnızca ben değil, diğer arkadaşlar da faydalanmış olur...Ayrıca hangi setlerin hangi karta ait olduğuna dair bir listeleme mevcutsa, bu bilgide çok işe yarayacaktır.
Bu arada bıkmadan usanmadan bize cevap yazan SAZGRUBU na tekrar teşekkürler.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri