Arkadaşlar pa 80 mi pa 500 tr mi? Kullananlar yorum yazsın?

Cevap: Arkadaşlar pa 80 mi pa 500 tr mi? Kullananlar yorum yazsın?

ya siz neden pa80 ugo kartı denemeden pa80 i elestiryorsunuz tamamen pa2x setidir bir deneyin bakalim rtimleri nasil canli vuruyor sevmedim diyen yalan soyler gele vahdelerini 2-4lerini bir acin bakalim ne usb ile nede flash diskle ugrasirsiniz arkadaslar bize canli gibi rtim lazim deilmi yukleyin bir dinleyin nasil vuruyor baslari sert sekilde gercekci yukleyin arkadaslar dinleyin siddetle tavsiye ederim

arkadaşım biz valla pa80 aldık dışardan sıfır gibiydi eve bi geldik kart yeri takılı kalıyor org kendi kendine reset atıyor allahtan aldığımız dükkan tanıdıktı ki gidip verdik sıfır pa500 tr aldık çokta memnunuz...

pa 500 tr tabiki...80 falan devri bitti paran yeterse pa800 yetmezse alternatifi pa500...

kardeşim zaten pa500 tr aldım ;) ama yorumun için saol...

bence PA80 üstün, çünkü SAMPLE özelliği var.. İstediğin sesi istediğin an yükle.. Ayrıca bence tuşe de çok önemli, Pa80 tuşesi Pa500'e göre çok daha kalite.. Tuşe olarak Pa500 oyuncak gibi kalıyor PA80'in yanında.. saygılar..

mfsert kardeşim herkezin görüşü farklı sana saygı duyuyorum tamam 80 de sample var da ben pa500 ün saudu daha sağlam bana göre ama bu benim görüşüm saygılar...

arkadaslar or 700 tr v2 orjinal ve garantisi devam eden temizorgumu satıyorum 2100 tl synthsizer alacagım.emre tirisoglu 05433788353 de ulasabilirsiniz..

haklısınız kardeşlerim sonuçta sıfır org demolarıda hiç fena değil pa 80 nin temizi artık kalmadı pa 500 tr nin en son ki fiyatı ne kadardır bilen söyleyebilir mi? :confused:

3 gün önce 1700 TL ye aldım gayet temiz ve sağlam çok memnunum iyiki almışım :)

isak kardeşim pa80 mi diyorsun tam anlayamadım ...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri