Arkadaşlar pa 80 mi pa 500 tr mi? Kullananlar yorum yazsın?

Cevap: Arkadaşlar pa 80 mi pa 500 tr mi? Kullananlar yorum yazsın?

pa 80 ni tek gecerim bu alemde

pa 80 ni tek gecerim bu alemde

nasıl kardeşim pa 80 den memnun musun? sence pa 500 tr den iyi midir?güzel elektrolar var mı? saygılar

herkes kendi düşüncesini söylüyor ama bence git ikisinide dinle çal ve kararını oyle ver sonuçta senin kullanacagın bi alet.. pa80 kullandım pa500 ü de çaldım denedim ikisininde içini açtım gördüm ama pa500 ün kalitesi pa80 i tutmaz bi kere tuşları hiç tutmaz ve kasası, ritimlere ve seslere gelince eger orgla ugraşır bişeyler kendim yaparım diyosan ikisine de yaparsın ztn ama yok ben yapamam dersen pa80 e yapılmış 70in üzerinde kart ve onlara uyarlanmış belkide 10 larca set var ki bunlardan mutlaka hoşuna gidenler olacaktır ben şimdi bu ikisi arasında karar verecek olsaydım hiç düşünmeden gider pa80 i alırdım ama karar senin bence ikisini de dinlemeden ve çalmadan bakmadan alma...........

nasıl kardeşim pa 80 den memnun musun? sence pa 500 tr den iyi midir?güzel elektrolar var mı? saygılar

memnunum şükür ufoextreme kart yükledim özel birde set yaptım çalışmalarım devam ediyor her kesime hitap ediyor çok güzel oldu sesler sample daha ne olsun bence kullan kendin karar ver pa500 cin malı olduğu için almadım pa80 aldım 2400 e bana mal oldu memnunum yanında is40 da var süper ikili bence korg tan şaşmam bundan sonra sıradaki hedef pa800 inşallah bir kaç sene sonra hayırlısı inşallah herşey gönlünce olsun kardeşim saygılarımla...

usta pa 500 kalitesiz diyon ama sanki orgu alıp duvardan duvara fırlatcakmışın gibi konuşyon yani alt tarafı alıp çalacaksın düzgün kullandığın sürece hiç birşey olmaz kimseyide yarı yolda bırakmaz bence bu devirde çin malı olmayan bişey varmı a dan z ye herşey çinde üretiliyor çinde üretilen parçalar başka ülkede takılıyor sonuçta hepsi çin malı

ya once müzigin ne demek oldugunu ogrenin sonra yetenek varsa uygulama problemini çozün.yalan yanlış biraz ankara havası çalan yada kendi yoresine uygun melodiyi ogrenen yada 4 tane emrahtan şarkı çalarak yok sampl yok edit medit konuşmayın once repertuarınızı ve sahnenizi geliştirin.şu anda türkiyedeki müzisyenlerin en çok işine yarayacak 2 klavye var 1.or700v2 plus.2.pa500tr. klavye şeçiminde ritim problemin olmayack kardşim bu problemide kalıp gibi ritim çeşitliligyle bu iki org,ta bulabilirsiniz.17 yılın tejrübesiyle saygılar

saol kardeşim sıfır pa500 tr aldık

pa80 pa500e göre eski teknolojidir pa50 pa55 pa80 vardı bir nesildi onlar şimdide pa500 pa800 var bu aletlerde rx teknoloji vardır hala 80in ses kalitesini tutmaz diyolar şaşıyorum rx in açılımı real expriance gerçekçi anlamına geliyor.hayatımız hep zurna ile mi geçiyor batı seslere bakın gitarlar,drumlar lütfen gerçekçi konuşalım.malzeme kalitesi pa80e göre düşük olabilir pa500ün ama bu saatten sonra aynı parayı harcadıktan sonra pa500 derim

aynen abi katılıyorum

aynen tebrik ediorum abi adam pa500 almış zurnalar güzel deil die hiçbi işe yaramaz bu alet diye satıo böle mantık mı var ya pa500 pa80 le kıyaslamam bile

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri