Arkadaşlar pa 80 mi pa 500 tr mi? Kullananlar yorum yazsın?

Cevap: Arkadaşlar pa 80 mi pa 500 tr mi? Kullananlar yorum yazsın?

haklısınız kardeşlerim sonuçta sıfır org demolarıda hiç fena değil pa 80 nin temizi artık kalmadı pa 500 tr nin en son ki fiyatı ne kadardır bilen söyleyebilir mi? :confused:

peşin alırsan 2250 2350 arasında alırsın taksitle alırsan tabi kaç ay taksit olduğuna göre biraz fark oluyo sanırım

peşin alırsan 2250 2350 arasında alırsın taksitle alırsan tabi kaç ay taksit olduğuna göre biraz fark oluyo sanırım

saol kardeşim :)

pa500 tabikide

arkadaşım kesinlikle pa 500 alma alet sempıl ses okumuyor pa 80 500 10 basar artı pa 500 tutulmadı set yazan yok satamassın elinde kalır

usta editlemeyi iyi biliosan isten anliosan pa500 tr al. sampler olayi yok ama editleye biliosun.
pa500 ün ses düzenegi pa800le ayni
yok ben editlemeyden flan anlamam diosan pa80 al temiz bulrsan

yapmayın nasıl sample ses yok burda barış abi bir sesler paylaştı herkes hayran kaldı pa500 e yönelenler çok artık set çalışmalarıda günden güne artıyo al pa500 ü rahatına bak rx kalitesinde birçok türk enstrmanları mevcut+abilerimizin editlediği seslerde var

yapmayın nasıl sample ses yok burda barış abi bir sesler paylaştı herkes hayran kaldı pa500 e yönelenler çok artık set çalışmalarıda günden güne artıyo al pa500 ü rahatına bak rx kalitesinde birçok türk enstrmanları mevcut+abilerimizin editlediği seslerde var

evet setin demolarını dinledim abi böyle elektrolar yok ya şahane yapmış yüreğine sağlık barış abinin :)

onlar sadece birkaçı aletin bi tanıtımını yapmayı planlıyorum şimdi 10 dk lık filan bi sadece sample sesleri bilip bilmeyen önüne gelen konnuşuyo görsünler ozaman

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri