Arkadaşlar bana bilgiverin gw8 e korg kiti yüklenirmi???

Cevap: Arkadaşlar bana bilgiverin gw8 e korg kiti yüklenirmi???

peki sizlere bir soru kit ve sample ses atılabilen diğer özellikleri gw8 ile aynı özelliklere sahip baska bir roland org varmı yeni nesillerden?

peki sizlere bir soru kit ve sample ses atılabilen diğer özellikleri gw8 ile aynı özelliklere sahip baska bir roland org varmı yeni nesillerden?

rolandın sampleli orgu yok maalesef,va7 sample diyolar ama günümüz teknolojine göre çok zayıf deniliyo,va7 de 2000 senesinin orgu,

desenize rolandın tarzı bu ama olsun ya buna rağmen çok kaliteli.yaptıgım müziklere inanamıyorum :) hocam sana bir sorum daha olacak ben performansımı kaydediyorum bak mesela
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=iqfXPQ58SAM]ROLAND GW8 UZUN HAVA - YouTube[/ame]
bunu kaydedip youtuba attım ama ses kalitesi maalesef cep telefonu ile cektiğim için bu kalitede ben sadece canlı performasnsımı gw8 e kaydedip bu olusturdugu midi dosyasını bilgisayara atmak istiyorum.ama general midnin zamanı gecmiş windows enstruman kitleri ile değil gw8 de nasıl çaliyorsa bilgisayardada o şekide dinlemek ve mp3 olarak kaydetmek istiyorum.

desenize rolandın tarzı bu ama olsun ya buna rağmen çok kaliteli.yaptıgım müziklere inanamıyorum :) hocam sana bir sorum daha olacak ben performansımı kaydediyorum bak mesela
ROLAND GW8 UZUN HAVA - YouTube
bunu kaydedip youtuba attım ama ses kalitesi maalesef cep telefonu ile cektiğim için bu kalitede ben sadece canlı performasnsımı gw8 e kaydedip bu olusturdugu midi dosyasını bilgisayara atmak istiyorum.ama general midnin zamanı gecmiş windows enstruman kitleri ile değil gw8 de nasıl çaliyorsa bilgisayardada o şekide dinlemek ve mp3 olarak kaydetmek istiyorum.

hocam mp3 yapma proğramları kullan derim,direk bilgisayarın microfonundan kayıt yaparsan çok temiz kayıtlar elde edebilirsiniz,googleye mp3 kayıt proğramı yaz oradan indir,bu şekilde daha kolay ve daha temiz kayıt elde edebilirsiniz

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri