Arif-Zeytin (Demo)

haberci_arif

Administrator
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.ceptelefonuparcasi.com
Enst.
Korg İS40
Popstar yarışmasının ilk yarışmacılarından olan Ufuk ÇAKIR'ın yarışmadan sonra çıkardığı albümden bir eserdir.Sözleri Kenan DOĞULU ya aittir.Altyapısı orjinaldir.Direk kendi kasedinden mp3'e çevirerek kullandım.

Yorumlarınız Değerlidir.

Zippyshare.com - Arif-Zeytin.mp3

Saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Arif-Zeytin (Demo)

Çok güzel olmuş ağzına sağlık muzisyen değlm dinleyicıyım piyanistleri ve orgları çok iyi takip ediyorum senin diğer kayıtlarında var bende 1hafta sonra pa800 alıcam onla baslayıp onla devam edicem yardımcı olursan sevinirim arabesk ve fantazi oku bıraz kulaklarımızın pası sılınsın

Çok güzel olmuş ağzına sağlık muzisyen değlm dinleyicıyım piyanistleri ve orgları çok iyi takip ediyorum senin diğer kayıtlarında var bende 1hafta sonra pa800 alıcam onla baslayıp onla devam edicem yardımcı olursan sevinirim arabesk ve fantazi oku bıraz kulaklarımızın pası sılınsın

Arkadaşım ben pa 800 veya korg kullanmıyorum.Sana pa 800 konusunda yardımcı olacak arkadaşlarımız sitede var.Ben yamaha psr a300tr v2 kullanıyorum.Arabesk ve fantezi tadında yorumlarım devam edicek zamanla...Yorumun için teşekkür ediyorum.

Saygılar.

Bir yorumda benden....
Kalabalık sözcükler içinde küçük küçük yorumlar ve nüanslar yapmışsın, güzel ve başarılı olmuş..Tebrik ederim.
Yolun ve ufkun açık olsun.........

Bir yorumda benden....
Kalabalık sözcükler içinde küçük küçük yorumlar ve nüanslar yapmışsın, güzel ve başarılı olmuş..Tebrik ederim.
Yolun ve ufkun açık olsun.........

Üstadım bu değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum...

Saygılar.

teşekkürler arif bu da çok güzel olmuş,

Ağzına sağlık kardeşim öteki demoların gibi buda gayet başarılı.