Arif-Bilmece (Psr A300tr V2 ) Demo

haberci_arif

Administrator
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.ceptelefonuparcasi.com
Enst.
Korg İS40
Yine Psr A300tr V2 ile yaptığım demo... kayıt içinde duyduğunuz herşeyi Psr a300tr V2 ile ekledim.(Bass/Efeckt)

Zippyshare.com - Airf-Bilmece.mp3

Yorumlarınız değerlidir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Arif-Bilmece (Psr A300tr V2 ) Demo

kardeşim güzel çalmışşın hemde a300 tr v2 alacaklara yol göstermiş olmuşsun benim gibi nasıl aletten memnun musun?

yüreğine sağlık arif.gene güzel bir çalışma olmuş.gayet başarılı.

yüreğine sağlık gerçekten güzel olmuş..ayrıca senin orhan ölmezi andırıyo güzel bi sesin var.başarılar...

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Psr a300tr V2 ile sınırları zorlayarak bişeyler yapmaya çalışıyorum ;)

Çok güzel okumuşsun kardeşim ağzına sağlık aynı Orhan Ölmez, alt yapı ise a300 le olabilecek en iyi seviyede, fakat bu klavye sana yetmiyor bence, daha iyilerine layıksın ,ses performansını daha iyi yerlere çıkaracaktır..

emeğine sağlık kardeş süpperr olmuş

Çok güzel okumuşsun kardeşim ağzına sağlık aynı Orhan Ölmez, alt yapı ise a300 le olabilecek en iyi seviyede, fakat bu klavye sana yetmiyor bence, daha iyilerine layıksın ,ses performansını daha iyi yerlere çıkaracaktır..

Üstad hakkaten dediğin doğru bu alet bana yetmiyo kesmiyo yani :)Ama napalım bir süre böle idare edicez artıkın ;) Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Saygılar...

çok güzel olmuş kardeş yamaha a300 tr verebileceğinden fazlasını çıkartıyorsun. bu alet çok gelişti ve sende bunu gösteriyorsun. ellerine sağlık

kardeşim çaldığın şarkıda ki ritmin ismi nedir?