aranızda palio 1,4 veya 1.6 kullanan varmı ?

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
değerli dostlar aranızda fiat palio modelini iyi bilenleriniz vardır diyerek eğerki palio hakkında bişeyler biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz,
eşime fiat palio tarzı bi araç düşünüyorum,

bu arada müzisyen olmakla beraber mutlaka sosyal hayatımızda bunlarıda ustaca bilenlerimiz vardır düşüncesiyle yardım almak maksatlı açtım konuyu,

2000 model ve üstü 1.6 16valf hl düşünüyoruz acaba yanlışmı yapıyoruz,o kadar para vericez hata yapmayalım,
12 bin lira bütçem çıkar başka önerilerinizde olabilir,

bilen abilerimden kardeşlerimden öneriler bekliyorum,hepinize hayırlı huzurlu işler bol kazançlar dilerim

Cevap: aranızda palio 1,4 veya 1.6 kullanan varmı ?

Abi Fiat'ın kaportasına güveniyor musun?Garajın varsa al derim.

bende 1.4 var 9 senedir kullanıyorum ben böyle sağlam bi araba görmedim daha tamire gitmedi

değerli dostlar aranızda fiat palio modelini iyi bilenleriniz vardır diyerek eğerki palio hakkında bişeyler biliyorsanız yardımcı olabilirmisiniz,
eşime fiat palio tarzı bi araç düşünüyorum,

bu arada müzisyen olmakla beraber mutlaka sosyal hayatımızda bunlarıda ustaca bilenlerimiz vardır düşüncesiyle yardım almak maksatlı açtım konuyu,

2000 model ve üstü 1.6 16valf hl düşünüyoruz acaba yanlışmı yapıyoruz,o kadar para vericez hata yapmayalım,
12 bin lira bütçem çıkar başka önerilerinizde olabilir,

bilen abilerimden kardeşlerimden öneriler bekliyorum,hepinize hayırlı huzurlu işler bol kazançlar dilerim
hata yapmazsın zafer.piyasada en tutulan modeller arasında liderdir palio.parçası ucuzdur..zarar ettirmez...yaşar abin diyorsa vardır bi bildiği:)

Reno sybmbol aldım 2010 aralık ayında 2011 model kredi ile 1.5 dizel 33bintl verdik çok sağlam araba bagajıda geniş tasarruflu zafer abi tokata tam bı depo yakıyo

yorum yapan fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler

bu arada gecici olarak almayı düşünüyorum en fazla 2 sene kullanacağız,

baya bi bilgi topladım,ama yakıt konusunda çok yakıyo diyolar,sizlerin bi fikri varmı
100 km şehir içi 10 litre şehirdışı 6 ila 7 lt benzin yakıyormuş normalmi sizce
yakıyo ama çok pratik diyolar yaktığının hakkını veriyo diyolar
özellikle motor olarak tavsiyeleriniz nedir 1.4 mü 1.6 mı

1.4 lpg klimalı 8 valf tek nokta enjeksiyon.....fiatı 11000 12000
1.6 sıralı sistem lpg klimalı 16 valf çok nokta enjeksiyon,....fiatı,11000 12000

Moderatör tarafında düzenlendi:

1.6 sıralısistem kaçırma 1.4 dü pek tavsiye etmiyolar nedenini bilmiyorum benimki 1.4 olmasına rağmen ben 10 tl lik gaz atıyorum araba çok bakımsız olmasına rağmen 40 km yol yapıyor sana yanlış bilgi vermiş olabilirlero kadar yakma şansı yok 100 km en fazla 20 -25 tl ya yakar fazlasını yakmaz kesinlikle

Üstadım bende 2001 molel 1,2 fiat palio kullanıyorum. Sıralı sistem taktırdım. Mis gibi 69 tl ye full dolduruyorum. Sonra geziyorum :) istanbul'dan keşan' a 42 tl gaz yakıyor. Araba güzel tercih edebilirsin ama benim arabanın tek sıkıntısı klima yok bu sıcakta gerçekten sıkıntı oluyor bana :)

1.6 sıralısistem kaçırma 1.4 dü pek tavsiye etmiyolar nedenini bilmiyorum benimki 1.4 olmasına rağmen ben 10 tl lik gaz atıyorum araba çok bakımsız olmasına rağmen 40 km yol yapıyor sana yanlış bilgi vermiş olabilirlero kadar yakma şansı yok 100 km en fazla 20 -25 tl ya yakar fazlasını yakmaz kesinlikle

teşekkürler hocam aslında bende 1.6 16 valf düşünüyorum hem çok nokta enjeksiyonlu sıralı sistem hem 16 subab var 1,4 de 8 subab var birde enjeksiyon farkı,
önceden 2009 opel astram vardı,astra kadar tabiki olamaz ama palio yu denedim konfor ve kullanım olarak çok rahat geldi bana göre

yakıt ve performans olarak 1,6 daha avantajlı olacak sanırım,
çoğu palio kullanıcılarının ortak görüşü 1.4 lerin 1.6 dan fazla yaktığını söylediler,1.4 lerin tek nokta enjeksiyon ve 8 valf olmasından dolayı yakıtı yüksek olduğunu araç yüklü iken veya klima çalışınca aracın bayıldığını motorun zorlandığını motor zorlandıkça yetersiz geldikçe yakıta yüklendiğini ve çok yaktığını söylediler
çoğunun 1.4 lerin 1.6 ya göre az yaktığını düşünerek hata yaparak 1.4 aldığını söylediler,

Üstadım bende 2001 molel 1,2 fiat palio kullanıyorum. Sıralı sistem taktırdım. Mis gibi 69 tl ye full dolduruyorum. Sonra geziyorum :) istanbul'dan keşan' a 42 tl gaz yakıyor. Araba güzel tercih edebilirsin ama benim arabanın tek sıkıntısı klima yok bu sıcakta gerçekten sıkıntı oluyor bana :)

ALLAH kaza bela vermesin güle güle kullan arif.klima şart arif,klimasız düşünmüyorum,

aslına bakarsak bana pratik olsun yakıt çok çok önemli değil,sitede de baya varmış palio kullanan :) yakında alacağım,aslında kurban bayramından sonra düşünüyorum ama şu an temiz dek gelirse hemen alacam inşallah,

ALLAH herkese istediği aracı nasip etsin