Ankaranın bağları-demo

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
a300tr ile olduğunu belirtince kimse dinlemiyor :D o yüzden başlıktan belirtmedim.. iyi dinlemeler

ayrıca bu ritmi yazan salim kara üstada teşekkür ediyorum :) bu ritim dışında işimizi gören ritim bulamadık.. allah salim ustayı başımızdan eksik etmesin..

Zippyshare.com - hg.wma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Ankaranın bağları-demo

kardeş çok güzel çalmışsın ama tempoyu düşürmeni tavsiye ederim 90 alrda çalarsan daha güzel olur ayrıca a1000tr den editledin heralde ritimini güzel olmuş elektroda hafif pa80 tadı veriyor güzel olmuş

4 nala koşar gibi çalmışsın :D :D biraz daha ağır takılsan daha güzel olurdu bu benim görüşüm

hızlı çaldığımın farkındayım değerli üstadlarım :) bizm buranın düğününde alışmışım.. tempo 95 te calınca bile hızlan diyorlar :):) rtim a1000tr ritmi..editleme yapmadan cihaza atabiliyorsunuz..Salim hocanın ritmidir bu ritim

saygı deyer arkadaşlar evet hızlı olabilir ama şuda bir gercek yöreye göre deyişiyor mesala karaman da kimse oynamaz yavaş olduğu zaman iç anadolu farklı tarz lanmaya başladı mesala konya tarzı diye yorum lanır hızlıdır ankara tarzı yavaş arkadaşım biraz farklı calmış ama hızlıda olsa tabi dinledimiz tarza göre hızlı belkide orada hızlı calınıyordur yöre farkı var heralde dinlediym kadarıyla mesala ben 115 devirde calıyorum a2000 de

saygı deyer arkadaşlar evet hızlı olabilir ama şuda bir gercek yöreye göre deyişiyor mesala karaman da kimse oynamaz yavaş olduğu zaman iç anadolu farklı tarz lanmaya başladı mesala konya tarzı diye yorum lanır hızlıdır ankara tarzı yavaş arkadaşım biraz farklı calmış ama hızlıda olsa tabi dinledimiz tarza göre hızlı belkide orada hızlı calınıyordur yöre farkı var heralde dinlediym kadarıyla mesala ben 115 devirde calıyorum a2000 de

vay be recep abi biz konyada tempo 95'le çalıyoruz bayan sanatçı hızlı çalıyorsunuz diyor...tempo 115'de çalsak dayak yiyeceğiz herhalde:)şaka bir yana da abi 115 çok hızlı ya ama bildiğim kadarı ile karaman yöresinde genelde öyle...

yöreye lafımız yok ama herşey orijinalinde iyidir ben onu bilirim ben istanbulda yaşıyorum 81 vilayetin insanı var bilen bilir büyükşehir de müzik zordur her yöreden bilmen gerek ama yinede emeğine sağlık üstadım

gelin ozaman karamanda calın da 95 nasıl azar veya hareket cekiyorlar görün ama asıl olarak evet 90 95 arası ben calmak isterim orjinali gibi şimdiki genclik hız lı istiyor ben ne yapayım arkadaşlar polemik olsun diye yazmadım ama gercek buuuu ankara havalaraı genlde bizde hızlı calınıyor ya hızlandır diyorlar yada deyiştir diye işaret yapıyorlar ben 15 yıldır bu gördüm ve görmeye de devam ediyorum erkek ler de kızlarda farketmez oyuncunun ayana göre hızlandırıyorum sonucta emre itaet ediyorsun bir neviii anlamanız lazım mmmmm

Moderatör tarafında düzenlendi:

bizim buradada bu böyle arkadaşlar.. 115 biraz abartılı olmuş :) at koşturur gibi oyun havasıda çalınmaz ama 100-105 arası ideal bence

Eline sağlık kardeşim...