ankaranın bağları- bekir09 farkıyla

• Konbuyu başlatan bekir09
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 5K
Cevap: ankaranın bağları- bekir09 farkıyla

demek müzik kazım ince ha ? :) sen bari yapma toprağım,ne çok seviyoruz toplum olarak başkalarının yaptığı işleri sahiplenmeyi, yazık,bu ayak üstü yaptığım bi şarkıydı özenmeden koftiden çalınmış bi şarkı ammada çok talibplisi çıktı :D neyse kazim ustaya selamlar....

Dinleyen cok ama yorum yok malesef

gayet güzel olmuş hocam... teşekkürler paylaşım için...

demek müzik kazım ince ha ? :) sen bari yapma toprağım,ne çok seviyoruz toplum olarak başkalarının yaptığı işleri sahiplenmeyi, yazık,bu ayak üstü yaptığım bi şarkıydı özenmeden koftiden çalınmış bi şarkı ammada çok talibplisi çıktı :D neyse kazim ustaya selamlar....

G600le emraht an yasaksın bana şarkısını yapmıştık çok ilgî görmüştü youtube da gezerken faruk denızhan yasaksın bana dıye paylaşmış çok görmüycen abi yapıyolar bu tarz şeyleri demo bolumunde beste çalışmalarım konu başlığı altında var dinle saygılar.

okan arkadaşım altyapı sana aittir tabiyki,arkadaş bilmeden bunu yazdı herhalde...ben senin ankaranın bağları adlı altyapını hiçbir sitede yayınlamadım,ayrıca usta olamadık,halen amatörüz daha,ustalık kim biz kimiz...selamlar

kazım incede nerden çıktı. ozan kardeşim bu altyapı için sana teşekür ediyom kardeşim herkez bişeyler uyduruyo boş verrrrrr

Bekir kardeşim silah zoruylamı okuyon bu 1 bu md bendede var başka bir arkadaşa ait emininm olmamaış kardeş berbat
kusura baklma yorum istemişsin her yoruma eleştiriye açık olmasın ki dahada ileriye gidesin bence olmamamış saygılar

tesekkurler arkadaslar yorumlar ıcın

kusura bakmada sanat sıfır...