ankara misket uzman1972

Cevap: ankara misket uzman1972

uzman1972 abicim, bencede cok güzel calismaniz... Elektro cok hosuma gitti, acayip güzel cikiyor sesi... Ben de PA3X kullaniyorum ama halen pa800 de kullandigim ELEKTRO HC Sample'i kullaniyorum... baska güzel elektrom yok....

acaba paylasma imkaniniz varmi sizin elektroyu?

sevgi ve saygilarimla,

Vahdet

teşekkür ederim paylaşım için.

abi herzamanki gibi döktürmüşsün ellerine sağlık :)

pa3 mü bu leyileheyillellehhhh trişka ayrıca bide paralı set öylemi allahım sana geliyorum.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,sağolun..vahdet kardeşim elektroyu paylaşmam imkansız,çünkü kilitli usb kullanıyorum..bilirsin kilitli usb lerde sesi alamayız.

yaşar abim eline sağlık buaralar pek dahil olamıyorum foruma.. ama fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum... paylaşım için teşekkürler

yaşar abim eline sağlık buaralar pek dahil olamıyorum foruma.. ama fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum... paylaşım için teşekkürler

sağolsın vuralcım,teşekkür ederim.özletme kendini:)

Ellerinize sağlık, memleketime gitmiş kadar oldum :)

vay anam vay.... yaşar ben nasılda kaçırmışım bunu ya...'' harikasın harikaa...ellerine sağlık

vay anam vay.... yaşar ben nasılda kaçırmışım bunu ya...'' harikasın harikaa...ellerine sağlık

sağolsın yunus abim,çok teşkkür ederim:).ayrıca samed kardeşim sanada çok teşekkür ederim:)