ankara misket uzman1972

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
ankara havası çaldım :)

Ekli dosyalar

• ankr.MP3
    1.2 MB · Görünümler: 407
Cevap: ankara misket uzman1972

Bağlama tipik sincan Ankara tınısını vermiş. Tempo oynak biraz...

temiz kayıt olmuş....ritimde güzlmiş...Org galiba pa 800 .. kullandığınız set ve ritimin ismiyle elektro sazın ismi hangisi onuda yazarsanız daha aydınlatıcı olur sanırım...

temiz kayıt olmuş....ritimde güzlmiş...Org galiba pa 800 .. kullandığınız set ve ritimin ismiyle elektro sazın ismi hangisi onuda yazarsanız daha aydınlatıcı olur sanırım...

org pa3x hocam

teşekkürler ellerine sağlık yaşar abi,elektro muhteşem

hepinize teşekkür ederim,tempoyu 102 yaptım,işin espirsi olsun diye,ondan oynak gelmiştir:).kullandığım set kilitli usb dir.ama elektro edit bana aittir..

teşekkürler paylaşım için ...

Elektro çok iyi.Çalma gayet düzgün ve güzel ..Kayıt çok temiz..Ellerine saağlık yaşar abi...Bu arada sizin oralarda meşhur olan bir parça yapabilirsen memnun olurum...Mesela bizim buralarda cezayir çok meşur...

Elektro çok iyi.Çalma gayet düzgün ve güzel ..Kayıt çok temiz..Ellerine saağlık yaşar abi...Bu arada sizin oralarda meşhur olan bir parça yapabilirsen memnun olurum...Mesela bizim buralarda cezayir çok meşur...

inanırmısın bizim burda özel bir tarz yok..normal herkesin çaldığı havalar var..millet onları çalıyor:)ayrıca yorumun için teşekkür ederim güzel kardeşim:)

Harika olmuş valla

paylaşım için teşekkürler özellikle elektro harika