Alex de souza

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 5K
Cevap: Alex de souza

galatasaraylı olmama rağmen alexi bende çok seviyorum mükemmel bi insan her zaman taktir ettim onun fenerbahçeden gidişi böyle değil törenlerle olmalıydı ama aziz yıldırım ve aykut kocaman kendi bombasının pimini çekti.

neden türkçe konusmuyorsun sorusuna alex in cevabı;türkçe konusursam tercuman işsiz kalır...

bu konuda aykutu piyon gibi kullandı azize hanım :) Konuş Dedi Konuştu Sus Dedi SUstu Ağağu yukarı her tarafa buktur aykutu olacağı buydu valla

Daha dogrulanmadi ama kongre uyeleri imza topluyormus ..erken kongre icin.avrupa ve bjk macindan sonra

Benim kuzende fenerbahçede oynuyo özgür çek şunu söylüyim alexin emeği çok geçti ama alex in yeri türübün değil yedek kulubesi aziz başkan bu konularda taviz vermiyo aykut hocada öyle

pazartesi günü konuşacakmış hazret.bakalım o da takımdan ayrılan diğer yabancılar gibi taraftarı kışkırtacak açıklamalar mı yapacak,yoksa kendine yakışır şekilde uzlaştırıcı bir konuşmayla mı veda edecek(hiç sanmıyorum).bence fener muhalifleri boşuna hevesleniyor.aziz ezerek yeniden seçilir.bunca medya,ve rakip takımların yıpratma çalışmalarına rağmen.beni en güldüren şey -ben gs.liyim amma..- diye başlıyan yazılar.ya bırakın timsah gözyaşı dökmeyi beyler.hiç bir gs veya trabzonlu taraftar fenerin iyiliğini istemez,veya hiçbir fenerli de bunların iyiliğini istemez.açık olmakta fayda var.bu sene ki vukuatları yüzünden alex e gereken yapılmıştır.geçmişteki başarılarını ise yürekten alkışlıyorum.bu kadar.bu konu artık aylar sürer.birçok kişi kırılabilir.burası müzikle ilgili bir site bence konu kapatılmalı(benim düşüncem)........

Aynen katılıyorum sana, madem o kadar çok istiyolar ve begeniyolar kendi takımlarına alsınlar hemde bonservissiz şu an ...
Fenerbahçeyi şike süreci yıkamadı alexmi yıkıcak