Alex de souza

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 5K
Cevap: Alex de souza

herşey iyi güzel de alex in hiç mi suçu yok.adam hocasını twetterde yerin dibine sokuyor habire uyarılara rağmen.aykut un yerinde olsaydınız ne yapardınız yani.hemen asıp kesmenin bir anlamı yok.maçtan alınınca yaptığı hareketler provakosyanları göz ardı etmeyin.evet benim de en sevdiğim topçuydu.ama bu sene işin suyunu çıkardı.dün akşam evinin önünde yapılan eylem tamamen rakip takımların ve fener yönetim muhaliflerinin organize ettiği bir oyundan başka birşey değil.amaç feneri iyice bozmak.aziz yıldırımın sahada uyarı konuşması yaptığı gün zaten belli güçler tarafından oyun başlatılmıştı ve devam ediyor.çünkü aziz giderse feneri yutmak çok kolay olacak.dün akşam erman toroğlu ve ahmet çakar denen adamlar resmen zevkten eridiler yanındaki yandaşlarla beraber.niye adamlar 1 numaralı fener düşmanı fenere attıkları çamur yüzünden mahkemede hesap vermekten canları çıkıyor.onun içinde hırslarından yüklenip duruyorlar.bence alex de bu oyunda kullanılıyor.

kimse fenerbahçeden öte deildir, alex gibi bir yıldız kendisine yakışmayacak çok davranışda bulundu, hocayı takmayan bir futbolcu sonu nereye gidecegini sanıyordu?
senin ne işin var kasımpaşa macının 2. yarısında tiiribünde? yedeklerle beraber kulubede izlesene macı?alex gitti diye hocasına, başkanına defol diyen fenerlinin ben fenerliliğinden şüphe ederim arkadaş, alex de gidebilir, volkanda aykutda ama takıma destek gercek fenerlinin görevidir, başarıdada başarısızlıktada, geçen senenin izleri kolaymı silinir sanıyosunuz? oldu bittimi yani....

zamanında cimbomun hacıyı ve hakan şükürü nasıl gönderdiklerini bir hatırlayın.zavallı sedat üzüntüsünden kanser oldu öldü.o zamanlar niye bu kadar kıyamet koparılmadı.beşiktaşta da aynı şeyler oldu sevilen birçok futbolcusu adeta kovulmadı mı.kimse fenerbahçeden büyük değildir.problem olan gönderilir bu kadar.daha da sırada var.

aziz yıldırımın fenere yaptıkları ve yapacaklarını göz önüne alırsak yapılanların ne kadar kötü olduğu ve asla fenerli olmadıklarını biliyorum.çünkü ben fanatik fenerliyim.neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.onu kıskananlar gitsin diye can atıyor bu arada.ammaaa yok öyle üç kuruşa beş köfte.

fanatik bir fenerbahceli bir olarak alex e yapilan bu olayi asla kabul etmiyorum,onun yerine aykut kocamanin gitmesi lazimdi ama oda kendi pimini kendi cekti,bundan sonra alinacak bir beraberlikte bile taraftar kadikoyde onu istifaya cagiracaktir yada zorla ettirecektir.
Bugune kadar yaptigi asislere,attigi gollere ,bize yasattigi gururlu sevinclere ve fenerbahce formasi icin doktugu terlere sonsuz tesekkurler ALEX DE SOUZA,hep bizimlesin....

fanatik bir fenerbahçeliyim ama bu aykut kocaman takımın başında olduktan sonra hiç bir başarı beklemiyorum.hele ki selçuk şahin gibi adamlar halen bu takımın kadrosuna girebiliyorsa ...

alex de souza'dan yeni açıklamalar:

Pazartesi günü ise tesislere gittiğimde teknik direktörün odasına çağrıldım ve benim kadro dışı bırakıldığımı söyledi. Bunun karşısında da bir futbolcunun kadro dışı bırakılması için ancak disiplin kurallarına aykırı bir tavrı olması gerektiğini ileri sürdüm. Ancak böyle bir durum yoktu, olamazdı da. Asıl sebebi öğrenmek istedim. Teknik direktör bunun karşısında “Ben, bu takımın hem antrenörü hem de lideriyim. Ama sen çok büyüksün ve kuvvetlisin. Soyunma odasında düşüncelerime karşı olmanı kabul edemem” dedi. Benim cevabım çok basit oldu. “Tamam öyleyse. Bazı kararların alınması gerekiyor, ama ben başkana gideceğim, bakalım o ne diyor bu duruma” dedim. Başkanın odasına 16:15’te girdim ve 16:18’de de çıktım.

3 dakikada karar verdi

8 yıllık kulüp tarihindeki varlığıma 3 dakikada karar verdi. Başkan “Evet, konuşabilirsin” dedi. Ben de teknik direktörün kadro dışı bırakılmamla ilgili kararını nasıl değerlendirdiğini sordum. “Karar senin! İstersen ayrı çalışırsın, istersen gidersin” şeklinde cevap verdi eski başkanım. Böylece de bitti. Takımdan ayrı çalışamazdım. Çünkü onların endişesi, benim soyunma odasında temsil ettiğim şeydi. Pazartesi günü bir basın açıklaması yapacağım ve böylece Fenerbahçe taraftarına daha açık olacağım. Brezilya’ya gidebilmem için bunları açıkça anlatmak zorundayım.

Aziz Yildirim ve Aykut Kocamanin inadina;ALEX...ALEX....ALEX..ayrica bunlara Ortega ...Lincon gibi sorumsuz parayi dusunen..simarik ltopcu lazim.(futbolcu sporcu demiyorum)

Aykut a kizmayin bence cunku o sadece bi kukla ve Aziz Yildirim tarafindan yonetiliyor ...
Aykut, Aziz Yildirimin medyadaki eli kulagi dili gozu ...

Burda bi suclu varsa o da Aziz Yildirimdir artik turk futbolundan cekilsin ve bu isleri acilen biraksin hic bir seyi yonetemiyor kendisini sadece baska yonetigi insanlarin arkasina sakliyor o kadar sinsi ve pis bir kisiligi var bu adamin ....

FB dahada kotu sonuclar alirsa ilk giden Aykut Kocaman olacak zaten bunuda Aziz Yildirim yapacak bu sekilde kendini yine saklamis olacak gerekeni yaptigi icin iyi durumda gozukecek ...

Bu Aziz Yildirimdan migdem bulandi gercekten pis herifin teki resmen hayvanimsi duygular tasiyan bir kisilik ... Sen 8 yildir emek veren basarilara ortak olan bi adami bu sekilde gonderiyorsan ne antrenore ne Alex e bakilmali bence en ust kisiye bakilmali ... butun pislikler ordan cikiyor zaten ...

Aziz Yildirim defol git turk futbolundan ... Turk futboluna zarar veriyorsun vermeye devam ediyorsun bizi dunyaya rezil ediyorsun defol artik git ....

Futbol işi maalesef maneviyat hükümlerini aşalı çok oldu.Amatör ruhunu kaybetti.Bizler ise hala (biz Türkler çok duygusal insanlarız gerçekten) olaya duygusal anlamda bakıyoruz.

Artık ülkemizde bir kulübün yargıya intikal etmiş olaylarında bile "yayıncı kuruluş"un çıkarları daha önce gözetiliyor.Bir futbol kulübünü ligden düşürmeyi göze alamıyorlar ama başkanını 1 yıl tutuklu alıkoyabiliyorlar.Milyon dolarlık anlaşmalar varken (ve kimbilir kimlerin eli kimin cebinde) kimse buna cesaret edemez sanırım.

Alex diğer takıma gittiğinde eminim aldığı/alacağı maddi kazançlar dolayısıyla kendisine yapılan haksızlığı unutur.Zaten daha önceki takımdan da aldığı maddi karşılık sanırım 50 aileyi ömürlerinin sonuna kadar mutlu etmeyi başarır.Kendisi de sonuçta bir aileden ibaret olduğuna göre mutlu olmaması için herhangi bir sebep yok.Hayırlı olsun.