Aktif Studyo monitörü lazım acil.....

• Konbuyu başlatan erbylmz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 3K

erbylmz

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Korg pa800
Arkadaşlar yeni yapılandırdığım home studyoma aktif monitor lazım satan arkadaşlar varsa ilgilenebilirim.

Cevap: Aktif Studyo monitörü lazım acil.....

Bir çift Yamaha Hs50m referans monitör var elimde.
2011 ocak ayında almıştım sıfır gibi kutuları mevcut çiziği yok.
Düşünürseniz zamazingo54@hotmail.com 05425887150 görüşelim....
Kolay gelsin...

ms 20 var bi cift behringerin 600 lira sıfır

Yamaha hs50m e ne kadar istiyorsun diye soracağım ama kesin sahibinden.com da ki tüm hs50m 2. el satıcıları gibi sıfırı 700 tl olan monitore 650 tl fiyat çekeceksin:) Do re music zam yaptı 800 tl oldu ama hemen yanındaki dükkanda adam çiftini 700 tl ye veriyo.Ve pazarlık yapılsa çok ta indirim yaparlar.%700 tl lik yamaha synthi 4700 e kadar indiriyorsa oo bunu da indirir.Kusura bakmayında hpinizie gıcık oluyorum bu kazıkcı ve fırsatcı tavırlarınızdan dolayı:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bedava verseler sever miydin onları ? cevabın evetse haber edeyim. yardımcı olsunlar.

Yamaha hs50m e ne kadar istiyorsun diye soracağım ama kesin sahibinden.com da ki tüm hs50m 2. el satıcıları gibi sıfırı 700 tl olan monitore 650 tl fiyat çekeceksin:) Do re music zam yaptı 800 tl oldu ama hemen yanındaki dükkanda adam çiftini 700 tl ye veriyo.Ve pazarlık yapılsa çok ta indirim yaparlar.%700 tl lik yamaha synthi 4700 e kadar indiriyorsa oo bunu da indirir.Kusura bakmayında hpinizie gıcık oluyorum bu kazıkcı ve fırsatcı tavırlarınızdan dolayı:)

Ne ayaksın bilader sen?
1 senelik konuyu hortlatmışsın?
O dönem ilandan 3 gün sonra satıldı monitörler hemde 550TL'ye
Salak salak konuşupta insanların günahını alma...

Bu alana bir cevap yazın...