aksam güneşi demo (BARON_)

• Konbuyu başlatan BARON_
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 20
  • Görünümler : 5K
maşallah baron kardeşim .gümbür gümbürsün yine..çok iyi gördüm seni..şahane bir çalışma..sağlıcakla kal inşallah.

maşallah baron kardeşim .gümbür gümbürsün yine..çok iyi gördüm seni..şahane bir çalışma..sağlıcakla kal inşallah.

sağol güzel abim valla
sen demeseydin yükle diye düsünmüyordum bunu yüklemeyi ilerki günlerde baska çalışmamı yükliycektim sağol abim desteyin için sevgi ile kal herdaim abim...

maşallahın var valla...sanat muziği sana çok yakışıyor.......tüm emeklerin karşılıksız kalmaz inşallah.......sağlıcakla kal baroncum.....

sağol yaşar kardeşim allah razı olsun yunus abim demese valla yüklemiycektim bunu kararsızdım yeni 30 dakka önce yaptım bunu deneme amaçlı sağol kardeşim güzel yorumun için allah hepimizin emeklerini insallah karsılıksız bırakmaz hersey senin gibi güzel kardeşlerimin ve abilerimin güzel yüreklerinize göre olur insallah sevgi ile kal kardeşim herdaim...

Moderatör tarafında düzenlendi:
yüregi piril piril kardesim merhaba agzina saglik sagolasin bizimle paylasma hissini tasidigin icin tsk ler ,kal saglicakla saygilarimla

yüregi piril piril kardesim merhaba agzina saglik sagolasin bizimle paylasma hissini tasidigin icin tsk ler ,kal saglicakla saygilarimla

güzel abim o senin yüreğinin güzelliği sevgi ve saygılarımı sunuyorum ahmet abim sevgi ile kal herdaim sağol güzel abim saygı benden abim teşekürler...

sesine yüreğine sağlık abim. yine duygulandırdın bizi bu güzel şarkı ve yorumunla.