ah temel ah:-)gülmek kesin

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 2K

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
Temel tren makinistidir. Birgün son hızla trenini sürmektedir. Bir de ne görsün ...rayların arasında bir küçük çocuk yatmaktadır. Olanca gücüyle sireni çekmiş ve düüüüütttt düüüüüütttt tren düdüğünü öttürmesine rağmen, çocuk raylar arasında yatmaktadır. Tek çare, Tren Takip Merkezini aramış ve haberleşme cihazıyla. Tren Takip Merkezi Müdürüyle konuşmaya başlamış:

"Karşımda bir çocuk var, raylar arasında yatıyor. Ne yapayım? Çocuğa vurursam bir kişi ölecek, treni tarlaya sürersem, onlarca kişi ölecek."

Tren Takip Merkezi Müdürü hızlıca cevap verir:"Hiç düşünme çocuğa vur".

Tren Takip Merkezi Müdürü bir kaç saniye sonra Makinist Temel'i arar: "Ne oldu?"

Temel kesik kesik, çok bitkin şekilde cevap verir: "Ben ağır yaralandım. Sanırım onlarca ölü var."

Tren Takip Merkezi Müdürü sorar:"Ne yaptın, treni tarlaya mı sürdün yoksa".

Makinist Temel güçlükle cevap verir: "Evet, tarlaya sürdüm."

Tren Takip Merkezi Müdürü: "Ne yaptın sen, neden çocuğa vurmadın da tarlaya sürdün" diye sorar.

Makinist Temel Cevap verir:"Ama çocuk tarlaya kaçtı.

Cevap: ah temel ah:)gülmek kesin

Nine ile dede bir gün eski günleri yad ediyorlarmış.
Nine, "hadi yine eski günlerde olduğu gibi sine...manın önünde buluşup,
felekten bir gün çalalım" demiş. Dede de tamam hanım demiş, ve ertesi
gün olmuş.Dede önceden sinemanın önüne gitmiş ve beklemeye başlamış,ama nine gözükmemiş..Dede beklemekten sıkılıp sinirli bir şekilde eve gitmiş ,bakmış ki hanım evde oturmuş ağlıyor. "Ya hanım seni o kadar bekledim niye gelmedin" demiş.
Nine ise hıçkıra hıçkıra cevap vermiş:
"Annem izin vermedi":))

Otobüs şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ki elinde bir avuç bade...m, yaşlı bir kadın durmakta..

Teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş..

15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar şöförün omuzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı bir kaç defa daha yapınca " Zahmet ediyorsunuz efendim.." demiş saygılı şöför, " Hep bana yedirdiniz. Biraz da kendiniz yesenize.."

" Çiğniyemiyorum evladım." demiş yaşlı kadın," Dişlerim yok.."

" Niye satın alıyorsunuz o zaman?.."

" Evladım ben sadece üzerindeki çikolata kaplamasını emmesini seviyorum!.."

Karadenizliler, bir konferans düzenlerler. Bu konferansa konuşmacı olarak ünlü bir Amerikalı bilim a...damı da davet edilir. Amerikalı konuk, bir hafta erken gelir, hem tatil yapar hem de Türkleri yakından tanıma fırsatı bulur, halkla kaynaşır, kendini sevdirir.
Karadenizliler ile Amerikalı bilim adamı hemen her konuda anlaşırlar, uyum içinde konferans biter.
Ayrılık günü gelir, Karadenizlileri alır bir düşünce. Biz bu değerli bilim adamına nasıl teşekkür edelim? Aralarında toplanırlar, başkan konunun önemini vurgulamak için derki: "Biz bu Türk dostu, değerli bilim adamına nasıl bir hediye alalım ki bizi unutmasın? Hem kullanışlı bir şey olsun, hem her eline aldığında bizi hatırlasın?"
Salonda kısa bir sessizlik olur, arka sıralardan Temel elini kaldırır:
"Sünnet ettürelum da....! :)"

Sürücü dikiz aynasında kendisini izleyen polisi görünce kaçabileceğini düşünüp basmış gaza.
Ancak pol...isi atlatamayacağını anlayınca, pes edip çekmiş kenara.
Polis arabasından inmiş. Bezgin, kızgın ve de küskün bir sesle:
- "Bana bak, çok yorgunum, üstelik keyfim de kaçık. Mantıklı bir özür söyle yoksa yaktım çıranı!"
Kısa bir ara ve sürücü:
- "Karım geçen ay bir polisle kaçtı. Aynada sizin aracınızı görünce, kaçtığı polis, onu bana geri getiriyor sandım…" demiş.:)

hepside birbirinden harika pymmemo..çok güldüm.teşekkürler.ellerine sağlık.

ben teşekkür ederim efendim bi siteden buldum hepsini hoşuma gitti paylaşayım dedim