Ah istanbul_bk5

Cevap: Ah istanbul_bk5

Kardeş olmamış desem kızmassın demi..? Solosu da akorları da..

Abim Senin Demolarıda Dinliyorum,Birde Kendi Demolarıma Bakıyorum Biz Akor Ve Duygu Koyamıyoruz Ortaya Sanki.

kusura bakma arkadaşım ama zor dinledim akorlar tamamen yanlış solodada hiç duygu yok acilen armoni bilgisi öğrenmen lazım öğrenene kadar sen demo yapma bence . yanlış anlama sakın.

Bu kadar kötü olduğumu bilmiyordum ne yalan söyleyim.Akorları zaten daha öğrenemedim,duyguda veremiyorsam satayım olmazsa cihazı.Bir işi hiç yapamıyorsan yapanlara bırak demişler.Ne kadar zorlarsan zorla demek ki kulak yoksa olmuyor işte.Teşekkürler..

saygılar...

Hayır arkadaşım pes etme hemen.. iki eleştiri ile boynunu bükme..
Çok daha fazla çalış.. Önce parçanın orjinalini dinle, iyi "dinle".. Güzel çalabilmek için önce iyice dinlemen lazım.. sonra kendi demonu dinle..
Arada ne fark var diye otur düşün, hatta bir kağıt kalem alıp yazabilirsin de..
Sonra bulduğun eksiklikleri nasıl giderebilirim diye araştır..
Bu site araştırmaya başladığında sana çok yardımcı olacaktır..

Ama sakın.. aletini satıp, müzikten vazgeçme.. Bu demoyu yapmayı isteyecek kadar müziği seviyorsan eğer, bu işi birgün mutlaka yaparsın..

Bu kadar kötü olduğumu bilmiyordum ne yalan söyleyim.Akorları zaten daha öğrenemedim,duyguda veremiyorsam satayım olmazsa cihazı.Bir işi hiç yapamıyorsan yapanlara bırak demişler.Ne kadar zorlarsan zorla demek ki kulak yoksa olmuyor işte.Teşekkürler..

saygılar...

Merak ediyorum acaba ne kadar zamandir caliyorsunuz calisiyorsunuzda hemen satma karari ,birakma karari aldiniz?
Burada arkadaslar size yalandan supersin harikasin guzel vesaire deseler acaba sizing icin iyimi etmis olacaktilar?
Burda bir baska arkadasimiz var bk5 ci yeni baslamis catir catir yazdik elestirimizi en sert bicimde herkese tesekkur etti simdi calisiyor tavsiyeler dogrultusunda daha da hirsli bir bicimde eminimde iyi isler cikaracak ...
Simdi senin yapacagin daha basit parcalar secip calisma ozone sadik kalarak temiz isler cikartman olacak pitchbender,macun,meyan kavramlarini bu etapta kafandan cikartarak :)
unutma burda yazan herkes sana deger verdigi icin yazmis eksiklerini ,tavsiyelerini ...
Dost aci soyler ;)

ben okadar kötü bulmadım ama hatalar var tabiki. öncelikle herzaman savunduğum nokta şudur: bir parçanın orjinalini iyice dinleyip önce solo sesler sonra ritim ve akorlar olarak en yakın en benzer tınıları yakalamaya çalışırsın. şimdi gelelim demoya: solo sesler çok alakasız ve sert sesler bu nedenle duygu yok daha soft yumuşak sesler seçmeliydin. ne kadar zamandır çaldığını bilmiyorum ama armoni bilgisi önemlidir klavyecilikte. yani doğru akor basamazsan okurkende doğru okuyamazsın. birbirine bağlantılıdır hepsi. bol bol çalışıp yeni demolarını paylaşırsan doğru yönde yönlendirmeler yaparız sende emin adımlarla ilerlersin. hemen pes ediceksen hemen ilan ver satalım aleti :)

Yok arkadaşlar benimkisi işin latifesi.Satarmıyım daha yeni aldığım çalmaya doyamadığım güzel cihazımı..:)))Kimseyede kızmadım kimse sakın yanlış anlamasın.Yapamadığım bir iş için kimseden poh poh beklemem zaten.Akorları kafam almadığı için kendime kızıyorum işin aslı biraz ama çalışcaz daha çok...

saygılar..

Evet forumdaşlık işte budur... Arkadaşlar sağolsun yorumlarını fikirlerini iyi niyetle açık açık yazmışlar. Benim gibi yeni başlayan arkadaşlar için bu tip yorumlar yol göstericidir. Onun için yorumları dikkate alarak çok çalışmak gerekiyor. Bu forumdan çok şey öğrendim. Daha da öğreneceğim çok şey var.