afganistanda askeri helikopterimiz dusmus 12 sehit

Cevap: afganistanda askeri helikopterimiz dusmus 12 sehit

Allah rahmet eylesin... biz ne dersek diyelim ateş düştüğü yeri yakıyor... kalanlara sabır diliyorum... bir vatan evladı 20 yaşına kolay gelmiyor... çok zor dayanmak gerçektende...

bizim askerimizin orda ne işi var anlamış değilim vatan haini arablar için değermi

nato için afganistan da askerlerimiz şehit olurken biz k. ırak a girip kansızları takip için bile amerika dan müsade istiyoruz, kanıma dokunuyor!
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun, geride kalanlara sabır diliyorum....

nato için afganistan da askerlerimiz şehit olurken biz k. ırak a girip kansızları takip için bile amerika dan müsade istiyoruz, kanıma dokunuyor!
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun, geride kalanlara sabır diliyorum....
sayin hemserim aslinda kanimiza dokunan cok sey var ama isde diyoruz sadece malesef

başımız sağolsun :(

ruhları sad mekanları cennet olsun yakınlarına sabırlar versın yuce mevlam.

Allah rahmet eylesin, ateş düştüğü yeri yakıyor... Şehadet haberinden sonra "vatan sağ olsun" deriz, ama helikopterimiz bizimle ilgisi olmayan ve bizim savaşımız olmayan yerde düşüyor.Bizim orada ne işimiz var?

dedikya arkadaslar cok nedenler var ama isde sade isdelerle kaliyoruz neyi kovaliyoruz afganistanda ama

burhan abicim bağımsızlık sadece bayrakla olmuyor, ekonomik olarak bagımsız olamadıkça seçimle a partisi gelmiş b partisi gitmiş bunada demokrasi demişiz ne önemi var, sanırız biz kovalamıyoruz bize kovalattırıyolar...