admin e özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: admin e özel

Macit Vega facebookTan beni hatırlarsın gk hn die geçiyor ismim! saçma sapan ordada konuşmuştun bana, sen bu siteye gir adamlık öğren o küfrettiğin insanlardan, facebooktaki konuşmamızı unutmadım..Sen koskoca değil! bi sinek bile değilsin burda!..

Değerli moderatörler gerçekten çok iyi yapmışlar ellerine sağlık!.. Durmak yok yola devam..

Topic konusu hakkında bilgim yok.
Ancak; "haberci_arif" arkadaşımıza telif hakları konusunda katılmıyorum. Ben bu sitede telif hakkına riayet edilmeyen bazı program (crackli) paylaşımları hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyorsam lütfen uyarın beni.

Hocam sözleşmede geçen maddelere bakın isterseniz.

- Trakya müzik forumlarında telif hakları gerektiren her türlü mp3 linkleri, video linkleri, mp3 veya video programları, korsan yazılım linkleri içeren veya bunların dağıtılmasını destekleyen, yönlendiren içeriğe sahip mesaj yazmak yasaktır. bu şekilde mesaj yazan kullancılar siteden süresiz olarak uzaklaştırılırlar.

- Trakya müzik forumlarında gönderilen mesajların içeriğinden tamamen üyeler sorumludur. forum'da yer alan mesajların içeriğinden dolayı ortaya çıkabilecek her türlü yasal yükümlülük, yasal sonuç veya yaptırımlarından, mesajı yazan kişi sorumlu olduğunu taahhüt eder. forumda yayınlanan hiç bir mesajdan trakya müzik yönetimi
ve sahibi Timur İlhan sorumlu tutulamaz.!

-Trakya müzik kullanıcıları, trakya müzik forum bölümüne girmekle ve forum'a mesaj yazmakla, bildirilmekte olan tüm forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş olduklarını ve doğabilecek her türlü anlaşmazlıkta bu web sayfasında yayınlanmakta olan kuralların ve trakya müzik üyelik sözleşmesinde belirtilen maddelerin mahkemelere sunulacak tek delil olarak kabul ve taahüt ettiklerini, kabul ve beyan eder.

Sitede paylaşılan crackler yüzünden yanlış hatırlamıyorsam site "google adsense" tarafından banlanmıştı.Daha sonra adminin uğraşları sonucu tekrar banned kaldırılmıştır.

Trakya muzik server lar yuzunden bir sure kapali kaldi kisa bir sure once. Cogumuz neredeyse internetten soguyorduk bu yuzden.

Bazi arkadaslarin sivrilik yapmasini gercekten anlamlandiramiyorum.

Siteyi kuran ve yoneten tum arkadaslara tesekkurlerimi bildiririm.

Iyi ki varsiniz, iyi ki bu site var. Burayi hak eden muzik sevdalilariyla guzel paylasimlar gecirme dilegiyle..

Muzisyen insan; ruhu ince insan demektir.
Lutfen ruhumuzu dinlendirirken basimizi agritmayalim..!

Arif;
Bu adamın derdi bu kez benimle sanırım...
Demo yarışması konusu içerisinde bazı tartışmalarımız oldu fakat konu yarışma değil...
Arkadaşı banladım.Şimdilerde Facebook'ta site yönetimimizin tamamına küfür ederken buluyorum kendisini...
Seviyesinin ne olduğunu yine sayesinde öğrenmiş oldum.
Kendisine 10 gün ban vermiştim,hata etmişim,sürekli olarak banlıyorum.
Böyle insanlar bu siteye lazım değil...

Ch.

Arif;
Bu adamın derdi bu kez benimle sanırım...
Demo yarışması konusu içerisinde bazı tartışmalarımız oldu fakat konu yarışma değil...
Arkadaşı banladım.Şimdilerde Facebook'ta site yönetimimizin tamamına küfür ederken buluyorum kendisini...
Seviyesinin ne olduğunu yine sayesinde öğrenmiş oldum.
Kendisine 10 gün ban vermiştim,hata etmişim,sürekli olarak banlıyorum.
Böyle insanlar bu siteye lazım değil...

Ch.

Hocam burda herkesin derdi bizim derdimiz.Size veya herhangi birine yapılacak saygısızlık veya hakarete sessiz kalmayız.

Yunus Emre'nin de dediği gibi;

Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verecek cevabımız vardır.Lakin,lafa bakarım lafmı diye,birde söyleyene bakarım adammı diye...

Profilinde yaşı 30 yazıyor ama adamla dalga geçiyorum adamın hiç zoruna gitmiyor.Aksine birde gülüyor.Siteden tamamen uzaklaştırmanız iyi olmuş, böylesi daha iyi...

Saygılar...

Aslında adli yönden işlem de başlatılabilir ama değmez gibi görüyorum. Kendine güveni olmayan başarısı ve mağrurluğu ile dikkat çekmek yerine bu tür polemiklere girerek veya hakaret ederek dikkat çekebileceğini zanneden türden insanlar her zaman aybetmeye mahkumdur.
Bu sitede üye olan herkez tüm şartları kabul etmiş olduğundan yapılacak adli ve idari yaptırımları da peşinen kabul etmiş oluyorlar. IP engellemesi yapılarak başka bir kullanıcı adı ile siteye üye olmasının engellenmesi de bunlardan birisi... Ama gördüğüm kadarı ile yöneticilerimiz çok iyi niyetli ve sabırlı. Bunun için onları tebrik ediyor ve işlerinde kolaylıklar diliyorum. Saygı ve sevgilerimle...

Bu uzun uzun yazdığınız maddelere vs... uymayan ve telif haklarına saygı göstermeyen üyelerin hala aktif olduklarını görüyorum Arif kardeşim...İsim vermek anlamsız olduğu için bahsetmek istemiyorum burada. Macit'e uyguladığınız kuralı herkese uygulamanız gerekmez mi ? Kurallar genel içindir.Ben Macit'i tanımam ve onu da savunmuyorum burada, yanlış anlaşılmasın. Benim önemsediğim; tutarlılıktır Arif kardeşim.

Neyse...Bu konuyu uzatmak istemiyorum fazla. Kolay gelsin sizlere.

Bu uzun uzun yazdığınız maddelere vs... uymayan ve telif haklarına saygı göstermeyen üyelerin hala aktif olduklarını görüyorum Arif kardeşim...İsim vermek anlamsız olduğu için bahsetmek istemiyorum burada. Macit'e uyguladığınız kuralı herkese uygulamanız gerekmez mi ? Kurallar genel içindir.Ben Macit'i tanımam ve onu da savunmuyorum burada, yanlış anlaşılmasın. Benim önemsediğim; tutarlılıktır Arif kardeşim.

Neyse...Bu konuyu uzatmak istemiyorum fazla. Kolay gelsin sizlere.

Üstadım şimdi benim belirttiğim maddeler site sözleşmesinde geçen yasal sorumluluklardır.Benim o maddeleri göstermemin amacı macit arkadaşın konunun 1.sayfasında yazdığı" maddelermi duyanda sanar devlet yönetiyorsunuz" şeklinde yazdığı cevaba istinaden hatırlatma açısından verilmiş cevaptır. Bu siteninde yasal sorumluluklar vardır.Ama şu şekilde sen bir telif hakkı gerektiren birşey paylaşırsın bizim gözümüzden kaçar göremeyebiliriz.O hakkın sahibi bizden önce görür siteye dava açarsa bu maddelere dayanarak site sahibi kendini savunur ve paylaşımı yapan kişiyi sorumlu tutar.Yine iki şahış birbirlerine hakaret içerikli yazılar yazdıklarında yine yazılan yazılar mahkemede delil olarak kullanılır.Ama trakyamüzik sorumlu tutulamaz.Tabiki o paylaşımlar görüldüğü anda silinir ve üyeye önce uyarı yapılır.Niyetine görede banlanması okadar çabuk olur.Mesela çoğu insan bilmeyebilir paylaştığının telif hakkı gerektirdiğini, o yüzden trakyamüzik sitesinin böyle bir özelliği vardır.Hemen banlanmaz uyarı yapılır ama hatasına devam ederse hemen banlanır.Tabi bu arada konu kapatılır veya içeriği silinir.Ama macit arkadaşımızın burda bir çok kez hakaret içerikli yorumları oldu ve çoğu yönetici ve moddan uyarı almasına rağmen yine aynı şekilde davranışlarına devam ediyordu ve biz düzelir umuduyla sabırla beklerken kendisi yine uslanmadığı ve ortalığı sürekli karıştırdığı için banlanıyordu.Ama arkadaşımız tekrar üyelik açıp geliyordu.Bildiğimiz halde yine sesimizi çıkarmıyorduk.Emin olun bu platformda kimseye ayrımcılık yapılamaz.Bu sorumluluklar yönetici ve modlar içinde geçerlidir.Onarında uyması gerekir tabikide biz bu kurallardan muaf değiliz.

Umarım açıklayıcı bir cevap olmuştur.Neyse konu fazla uzamadan dediğiniz gibi kapatalım... ;)

Sayıglar

Arif kardeşim bu kadar zahmet edip uzun uzun yazmana gerek yoktu, teşekkür ederim yine de.
Ancak ben ilk mesajımda ne yazmıştım ? Bir dönüp tekrar okur musun lütfen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri